2400mm Susu LED Linear Light sing digantung
  • Air Pro2400mm Susu LED Linear Light sing digantung
  • Air Pro2400mm Susu LED Linear Light sing digantung
  • Air Pro2400mm Susu LED Linear Light sing digantung
  • Air Pro2400mm Susu LED Linear Light sing digantung
  • Air Pro2400mm Susu LED Linear Light sing digantung
  • Air Pro2400mm Susu LED Linear Light sing digantung
  • Air Pro2400mm Susu LED Linear Light sing digantung

2400mm Susu LED Linear Light sing digantung

We nyedhiyani 2400mm Suspended LED Linear Light bar, efisiensi cahya sing dhuwur nganti 130lm / w kanthi sertifikat CE ROHS. LED Orientalight Co, Limited khususake lampu linear sing dipimpin sajrone pirang-pirang taun, kualitas unggul menangake kepercayaan saka akeh klien ing saindenging pasar dunya. Kita bisa nggawe lampu linear sing dipimpin ing 60cm / 120cm / 150cm / 180cm / 240cm, beda-beda , efisiensi cahya sing beda miturut syarat sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

2400mm Susu LED Linear Light sing digantung


1. Pambuka Produk saka 72w blacklamp 8ft pimpinan linier 240cm


Saiki ngapa akeh wong nggunakake linearlight LED kanggo dekorasi omah, amarga njupuk LED minangka sumber cahya, intensitas kecerahan sing dhuwur. Ing wektu sing padha, uga duwe bathi energi, adhedhasar alesan kasebut, bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem proyek dekorasi, kanthi nyata bisa nyukupi kabutuhan lampu sampeyan, nanging uga bisa nyingkirake akeh tenaga listrik. Desain pribadi digunakake kanthi akeh: desain pribadi, macem-macem spesi, cocok kanggo macem-macem cara instalasi, kesempatan ruangan njero ruangan.



2.ProdukParameter (Spesifikasi) cahya linear lineableled lineel 72W 2400mm


Item No.

LL240-ST72

Model Produk

LM-LLG240E072Y01-CW

Ukuran (mm)

2400 * 75 * 50

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

9360lm

Jinis Led

SMD2835

CRI

> 80Ra

PF

> 0,9

Beam Angle

120 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Digantung, lumahing dipasang

Werna Awak

Ireng / Putih / Perak

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur Lan Aplikasi sakaLampu ledlinear 72W 2400mm.


1) Hotel, kamar patemon utawa kantor;

2) Pusat blanja gedhe, lemah bawah tanah, gedhung kantor pusat;

3) papan sing mbutuhake pencahayaan indeks rendering warna kanthi andrequiring dhuwur.



4. Detail produk saka lampu pendantian 72W 8ft cahya linear


Badan lampu lampu lurus sing dipimpin yaiku profil extruded alloy analuminum, dilengkapi tutup sisih die-castingaluminum tekanan tinggi (perawatan semprot elektrostatik), stampingplug piring aluminium, sawise anodizing, warna sing padha karo awak lampu sing cantik andgenerous, duwe ciri resistensi karat lan ora gampang ditarik;

Lampu garis ngetrapake suplemen listrik reguler dhuwur-PF sing saiki dibangun utawa ekstraalisolasi, wiwitan cepet, noglare, ora bising, ora ana gangguan RF;

Lampu Ultra lan ipis, gampang dipasang, instalasi jinis sedot ing tembok utawa langit-langit; utawa nggantung ing langit-langit, ruang nggunakake fleksibel;



5.  Product Qualification of the 2400mm Susu LED Linear Light sing digantung


Lampu linear sing dipimpin dadi awet, irit energi lan ekonomi: 50,000 jam urip (L70B50 @ 25C), efisiensi sistem nganti 120-130lm / w, ngirit energi nganti 50% dibandhingake karo lampu tradisional

Sampeyan bisa milih model, padhange suhu suhu lan miturut panjaluk aplikasi.



6.Deliver,Shipping And Serving of the 2400mm Susu LED Linear Light sing digantung


Lampu linear terpasang duwe desain kemasan sing kuwat, produk kasebut ora bakal disandhang nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.



1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Riksa materi 100% mriksa sadurunge produksi.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3)Jaminan terms:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



7.FAQ


P: Lajeng pabrik sampeyan?

A: BaoAn, ShenZhenCity GuangdongProvince.

P: Apa sertifikat sampeyan duwe?

A: Kabeh jinis sertifikat bisa didhasarake kanthi kuantitas tuku sing akeh.

P: Sepira suwene yen njaluk conto conto?

A: Ngomong umum, 3 dina kerja yen njupuk barang biasa.

P: Piye timbal kanggo produk sampingan kayata 5000 unit saben item?

A: Ngomong umum, udakara 35 dina sawise mbayar mbayar lan konfirmasi babagan conto kasebut.

P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: T / T, kanthi awis, serikat kulon, utawa L / C.

P: Apa sing dituju menyang pasar ing saindenging wilayah?

A: Pasar ing saindenging jagad ing saben blumbang, kita duwe pengalaman 14 taun ing perdagangan manca.

P: Apa linear produk utama sampeyan?

A: lampu trek sing dipimpin, lampu panel dipimpin, lampu ledeng, jalur sing dipimpin, dipimpin lampu banjir, dipimpin dhuwur teluk, lampu jalan dll.

P: Perusahaan utawa perusahaan dagang sampeyan?

A: Kita minangka pabrik, kita nyedhiyakake OEMservice.








Panas Tags: 2400mm Lampu barar LED sing ditundha, Produsen, Pabrik, Pembekal, China, Grosir, Selaras, Kualitas, dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.