Lampu Lilin LED 600mm Suspended
  • Air ProLampu Lilin LED 600mm Suspended
  • Air ProLampu Lilin LED 600mm Suspended
  • Air ProLampu Lilin LED 600mm Suspended
  • Air ProLampu Lilin LED 600mm Suspended
  • Air ProLampu Lilin LED 600mm Suspended
  • Air ProLampu Lilin LED 600mm Suspended
  • Air ProLampu Lilin LED 600mm Suspended

Lampu Lilin LED 600mm Suspended

Kita nggawe Lampu Lilin LED 600mm Suspended, padhang kanthi CE ROHS FCC 3 taun Warranty. LED Orientalight minangka produsen profesional kanggo lampu linear sing dipimpin pirang-pirang taun, kualitas unggul menangake kepercayaan saka akeh klien ing saindenging pasar dunya. Kita ngarep-arep kerjasama karo sampeyan ing mangsa ngarep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu Lilin LED 600mm Suspended



1.   Product Introduction of the Lampu Lilin LED 600mm Suspended


Desain khusus lampu Linear LED digunakake kanthi nggunakake: desain khusus, macem-macem spesifikasi, cocog kanggo macem-macem cara instalasi, digunakake kanthi macem-macem acara njero ruangan. Lampu linear sing dipimpin karo lampu lurus alus lan nyaman, distribusi cahya kasebut, ora ana bedane warna, ora ana stroboskopik, efek visual isbetter.



2.ProdukParameter (Spesifikasi) cahya ledlinear sing bisa dihubungake 18W 600mm


Item No.

LL60-ST18

Model Produk

LM-LLG60E018Y01-CW

Ukuran (mm)

600 * 75 * 50

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

2340lm

Jinis Led

SMD2835

CRI

> 80Ra

PF

> 0,9

Beam Angle

120 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Digantung, lumahing dipasang

Werna Awak

Ireng / Putih / Perak

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur Lan Aplikasi sakaLampu ledlinear 18W.


Lampu linear LED njero ruangan umume digunakake ing lampu kantor. Bentuk lampu linear njero ruangan rutin, sederhana lan elegan, gampang dipasang. Ana macem-macem cara instalasi, cocog kanggo lingkungan instalasi kantor. Contone, bisa digantung; bisa uga dipasang kanggo ngirit ruang; bisa uga dipasang permukaan.



4. Detail produk saka lampu linear 18W sing dipimpin


Lampu ledlinear 18w iki kualitas apik, desain unik, lan omah aluminium kanthi dissipation bestthermal.




5. ProductQualifikasi aluminium1818 sing dipimpin linear kit


Sampeyan bisa milih amba, padhange suhu lan padhange miturut panjaluk aplikasi.



6.Selamat, Pangiriman lan Ngawula lampu linear 1818


Gandheng linearcahya duwe desain bungkusan sing kuwat, produktill ora bisa digunakake utawa rusak sajrone transportasi, sing bisa njamin prodhuk tangan kanthi aman.



1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Riksa materi 100% mriksa sadurunge produksi.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3)Jaminan terms:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.


7.FAQ


1. Apa sampeyan perusahaan pabrik utawa dagang?
Kita minangka pabrik, kita nyedhiyakake layanan ODM & OEM.
2.Wenapa produk utama sampeyan digawe?
Kita biasane ngasilake lampu sing dipimpin lan lampu.Pusat ing lampu ruangan komersial lan lampu ruangan komersial.

3. Sampeyan duwe kemampuan kanggo nindakake riset lan pembangunan bebas?
Jurusan teknik kita duwe 8 staf, kita duwe kemampuan R&D kanggo nggawe produk kompetitif. Kita uga nglumpukake umpan balik pelanggan, produkimprovement lan syarat produk anyar. Kita uga duwe produklaunch anyar saben wulan.
4. Apa sertifikat sampeyan duwe?
Produk kita wis lulus CE, RoHS, SAA, lan ETL dll
5. Apa kapasitas produksi sampeyan?
20.000.000.000pp saben wulan
6.Wenehi babar pisan?
Most of our products are 3 taun warranty.
7. Kepiye babagan wektu pangiriman?
Wektu pangiriman kanggo conto: 3-5 dina sawise njaluk conto lan conto sing Sampel.
Wektu pangiriman kanggo produksi massal: 10-18 dina sawise dhaptar konfirmasi panuku sawise tuku
8. Kepiye sampeyan ngatasi cacat?
1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.
9. Kepiye babagan Paket & desain Produk?
Adhedhasar kothak asli pabrik, desain asli kanggo produk karo laser netral, paket asli kanggo karton ekspor. Yen sampeyan butuh tandha ing produk orpacking, tulung sampeyan, bisa ditindakake kanggo sampeyan.





Panas Tags: Lampu Linear LED 600mm sing Digantungake, Pabrikan, Pabrik, Pembekal, China, Grosir, Disesuaikan, berkualitas tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.