Omah > Peralatan uji

Peralatan uji



EVERFINE HORIZONTALGONIOPHOTOMETERS

Digunakake utamane kanthi standar CIE, intensgoniofotometer cahya Cina (kurva distribusi cahya, sudut, indeks glare, luminousfluks, lan sapiturute.) keseragaman spatial warna, rata-rata colorimetriccharacteristic, ukuran ukuran non-keseragaman warna spatial.outpurfiles kalebu IES (standar Amérika Lor), CIE CEN, TM14 (Britishstandard), CIB, LDT (standar Jerman) .Saya bisa digunakake langsung minangka input piranti lunak piranti lunak desain internasional kayataDialux / AGI32 / LumenMicro


SISTEM TIGA FOTOCHROMIC ITEGRATION TEST SISTEM

Kita bisa nyedhiyakake distribusi daya spektrum relatif, koordinat kromatisitas, wacelength dominan (WLD), peakwavelength (WLP), spektrum, suhu warna sing cocog (CCT), rediantpower warna, radio abang, SDCM lan liya-liyane, kanthi memenuhi syarat internasionalCommission (CIE) pangukuran lan warna.



3D PRINTING & LASER ETCHING

Dicet khusus khusus kanthi tanggapan cepet.3D samplecan dikirim ing 48 jam sawise nampa gambar desain





KAWALAN KUALITI STIK

Laboratorium profesional lan peralatan uji coba. Kanthi ngontrol langkah-langkah saka sumber bahan mentah menyang pengiriman.12 jam uyah kanggo tes korosi.12 jam sepuh-sepuh nimpa efek voltase. 2 jam simulasi transpotasi, kenaikan suhu inframerah 3D Mobile.




Sistem Agen Impulasi Otomatis



Pemriksaan Sadurunge Kemasan


Pengepakan Produk