Lampu Panel Dimmable

Lampu panel Dimmable LED duweni desain unik. Lampu kasebut ngliwati piring pandhuan lampu PMMA kanthi transisi cahya sing dhuwur kanggo mbentuk efek sing seragam planar seragam. Keseragaman katerangan apik, cahya alus, nyaman lan cerah tanpa kelangan, sing kanthi efektif bisa ngilangi lemes mata.

Lampu Panel Dimmable uga duwe kauntungan paling gedhe, sing bisa dimmable, iki bisa nggawe lampu panel bisa dimmable, triac dimmable, 0-10v dimmable lan DALI dimmable kasedhiya. Pilihan sing apik kanggo ngirit energi akeh, lan ngirit dhuwit ing bil listrik sampeyan.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.