Lampu Lampu Trek LED

Dibandhingake karo lampu trek halida logam tradisional, kepala lampu LED nggunakake LED minangka sumber cahya, sumber cahya LED yaiku sumber cahya kadhemen, ora ana radiasi, ora ana polusi logam abot, warna murni, efisiensi bercahaya dhuwur, ora kerlip, energi lan sehat. Kepala lampu trek LED minangka sumber cahya sing cocog kanggo ngganti lampu halida logam tradisional.

Saiki kita duwe pilihan kanggo lampu pilihan 10w, 20w, 30w, 35w, supaya padhang beda miturut panjaluk aplikasi ing macem-macem papan. Kita duwe warna awak sing beda kayata warna putih, ireng, abu-abu kanggo macem-macem pilihan. Kepala lampu trek sing dipimpin bisa diatur miturut arah penyinihan sing dibutuhake kanggo entuk efek panggunaan sing paling apik.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.