Lampu Lampu LED Street

Desain anyar dipimpin kepala lampu jalan nggabungake lensa nganggo tutup kaca kanggo entuk distribusi cahya sing luwih apik lan uga gampang njaga. Adaptor bisa diatur ing arah vertikal lan horisontal, sing bisa pas karo cagak ing pasar. Efisien cahya sing dhuwur nganti 140lm / w ngaktifake daya cilik sing dipimpin cahya jalanan kanggo entuk padhang sing luwih dhuwur, saka aspek liyane, bisa ngirit energi akeh lan uga ngirit dhuwit ing tagihan listrik sampeyan.

Kepala lampu LED Street minangka pilihan sampurna kanggo lampu sodium tekanan tinggi tradisional, lampu HID lan Lampu halida logam, kita duwe 50w, 100w, 150w lan 200w dipimpin kepala lampu stgreet sing dipilih, sampeyan bisa milih kekuwatan sing cocog adhedhasar dhuwur saka cagak lan ukuran ruang. Sensor fotokel bisa ditambah supaya bisa ngirit listrik maneh.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.