Panel Lampu Ceiling LED

Lampu sing dipancarake manik-manik lampu LED kanggo panel lampu langit-langit LED langsung disinari liwat piring penyebaran, tanpa nyerep utawa refleksi dening media liyane, saengga tingkat panggunaan cahya cukup dhuwur, saéngga efisiensi cahya sakabehe lampu kasebut cukup dhuwur . Sawise piring pandhuan lampu ora diilangi, bobot sakabehe panel lampu langit-langit LED dikurangi banget, syarat beban kanggo instalasi lampu wis suda, lan biaya transportasi disimpen.

Adhedhasar pengalaman kita, model sing populer kanggo panel lampu langit-langit LED yaiku 600x600, 1200x300, 1200x600, 36w, 48w lan 60w. Mboko sithik ngganti lampu grille karo lampu neon T8 minangka sumber cahya. Dawane lampu panel LED 10 kaping 10 lampu lampu neon.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.