Lampu Trek LED Dimmable

Ciri khas lampu trek LED yaiku ngirit energi. Lampu lampu LED sing padha lan lampu trek halida logam biasa, konsumsi listrik lampu trek LED mung 40% -60% lampu trek halida logam biasa, sing nuduhake efek daya.

Kanggo nggayuh efek daya energi sing luwih apik, saiki saya akeh sing nggoleki lampu trek sing dipimpin. Kanggo ngrampungake permintaan iki, perusahaan kita ngluncurake macem-macem kekuatan trek 10w, 15w, 25w, 35w dimmable kanggo pilihan, supaya bisa digunakake ing pemandangan aplikasi sing beda-beda. Adil minangka 2wire, 3wire, 4wire kanggo cocog karo gaya trek sing beda ing negara sing beda.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.