35W bolam lampu trek sing bisa dimmable
  • Air Pro35W bolam lampu trek sing bisa dimmable
  • Air Pro35W bolam lampu trek sing bisa dimmable
  • Air Pro35W bolam lampu trek sing bisa dimmable
  • Air Pro35W bolam lampu trek sing bisa dimmable
  • Air Pro35W bolam lampu trek sing bisa dimmable
  • Air Pro35W bolam lampu trek sing bisa dimmable

35W bolam lampu trek sing bisa dimmable

Lampu lampu trek sing bisa dipimpin 35W minangka panggantos sing sampurna kanggo halogen lan sistem trek / sorotan liyane ing aplikasi komersial lan omah. LED Orientalight duwe pengalaman manufaktur luwih saka 10 taun ing lapangan lampu trek sing dipimpin, kita bisa menehi solusi sing beda miturut panjaluk sing beda kanggo aplikasi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

35W bolam lampu trek sing bisa dimmable



1. Product Introduction of the 35W bolam lampu trek sing bisa dimmable


Lampu lampu trek sing ukurane fokus 35w, ora duwe lampu kerlip, lan obyek sing murub ora pati panas nganti suwe, lan obyek ora bakal ilang. Bisa kanthi efektif nggayuh efek sing kudu ditampilake kanthi obyek, kanthi kekuwatane, cahya sing dhuwur, lan efek tabungan energi sing apik.


2.ProdukParameter (Spesifikasi) lampu arah dipimpin 35m dimmable


Item No.

OS35

Model Produk

LM-TRG95C035Y02-CW

Ukuran (mm)

Φ95 * 165

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

3600-3850lm

LEDQuantity

1pc COB

Jinis Led

CREE utawa CITIZEN

CRI

> 80Ra / 90Ra

PF

> 0,9

Adaptor

2 kawat / 3 kawat / 4 kabel

Beam Angle

Fokus: 15 ° -60 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Trek dipasang

Werna Awak

Ireng / Putih

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun

Aplikasi

Hotel, toko Perhiasan, sandhangan, hotel, klub, supermarket, lan liya-liyane.


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20



3.Produksi Fitur Lan Aplikasi saka35W dipimpin lightheads trek


Lampuorioriight lampu lintasan sing dipimpin 35w digunakake ing toko Fesyen, pusat blanja, Hotel pasar, kantor lan ruang umum lan sapanunggalane.



4. Detail produk saka kit lampu layar 35W sing dipimpin


Cahya ledakan 35w iki digawe saka alloy aluminium intensif, penampilan sing gampang lan struktur sing apik, CRI 90+ warna rendering warna, luwih cedhak karo strob theobjectâ lan warna asli.



5. ProductQualifikasi saka lampu trek dipimpin LED


Sampeyan bisa milih pojok, padhange suhu lan warna kanggo kepala lampu trek dipimpin sing zoomable miturut aplikasi panjaluk.



6. Ngirim, Pangiriman lan Ngatur fokus fokus lindake dimensi sing bisa dipimpin


Lampu trek usul duwe desain kemasan sing kuwat, prodhuk kasebut ora bakal disandhang nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.




7.FAQ


Q1. Sampeyan pabrik?

A1: Ya, kita minangka pabrik profesional anu dipimpin ing Shenzhen kutha Guangdong, China. Lan kita duwe pengalaman manufaktur 10 yuta.

Q2. Apa produk utama sampeyan?

A2: Kita khusus ing commerciallighting kaya lampu trek dipimpin, lampu panel sing dipimpin, jalur pimpin, lan lightetc sing dipimpin; lampu ruangan kaya lampu jalan sing dipimpin, lampu banjir etc.

Q3. Apa rega paling apik kanggo kabeh produk ledhek sing diasilake?

A3: Kita bakal ngutip rega paling larang miturut jumlah sampeyan, dadi yen sampeyan nggawe priksaan, keparenga sampeyan ngerti babagan kuantitas sampeyan.

Q4. Apa bab babar pisan?

A4: kita nyedhiyakake garansi 3-5 taun.

Q5: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kesetaraan?

A5: Kualitas minangka prioritas. Kita duwe tim kendali kuat kanggo njamin kualitas miturut standar AQL. Sistem kontrol kekayaan: IQCâ 'PQCâ' FQCâ † 'OQC. Saben probos bakal dicenthang kanthi ketat.

Q6.Papa wektu pangiriman?

A6: 3-5 dina kanggo conto, produksi formasi 5-15 dina.

Q7. Apa istilah pembayaran sampeyan?

A7: Kita nampa bayar kanthi mbayar T / T, Western Union.

Pesenan conto: Kanthi mbayar 100% ora dibayar.

Urutan formal: 30% minangka simpenan, balancewill dibayar sadurunge kirim.

Q8. Apa sampeyan bisa nggawe OEM? Apa bisa nggawe merek kita? Apa sampeyan bisa nyithak utawa nyithak logo kita ing produk kasebut? Lan kothak merek kita dhewe?

A8: Ya, bisa nindakake OEM. Stiker OEM lan OEMpacking loro-lorone kasedhiya.

Q9. Apa transportasi kasebut?

A9: Gumantung ing panjalukan pelanggan. Biasane, conto sampel sing disaranake byexpress kapal. Pesenan gedhe bisa dikirim ing segara.





Panas Tags: 35W lampu padhang lampu sing dipimpin, Produsen, Pabrik, Pembekal, China, Grosir, Disesuaikan, berkualitas tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.