Lampu Linear LED

Lampu Linear LED umume digunakake ing wilayah kantor njero ruangan, ruangan rapat, koridor kantor, lembaga pemerintah, stasiun sepur, pusat blanja gedhe, gedhung kantor pusat lan papan layanan umum lan acara lampu utama liyane.

Bentuk lampu linear ing njero ruangan rutin, sederhana lan elegan, gampang dipasang, metode instalasi maneka warna, cocog kanggo lingkungan instalasi kantor. Bisa dilereni instalasi, instalasi ulang kanggo dipasang permukaan. Efek cahya iku alus lan nyaman, distribusi cahya seragam, ora ana bedane warna sing ora katon, ora ana kerlip, efek visual luwih apik.

Kita duwe pengalaman manufaktur sing sugih, lan kita bisa ngatur macem-macem ukuran linear LED sing digantung lan recessed sing beda, kayata 600mm, 1200mm, 1500mm, 1800mm lan 2400mm.

 


View as  
 
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.