Lampu Linear LED sing diundha

Lampu linear LED sing diundha wiwit katon ing urip kanthi wiyar, lan dadi barang lampu sing ora pati penting ing pirang-pirang papan. Wong seneng karo desain sing gampang lan elegan, padhang sing dhuwur, cahya sing alus, lan gampang diinstal. Sampeyan bisa ndeleng aplikasi ing kantor, hotel, kamar patemon, pusat blanja gedhe, gedung kantor pusat dll.

Kita bisa ngatur lampu liniar LED sing digantung ing dawane sing beda 60cm, 120cm, 150cm, 180cm lan 240cm lan beda daya 18w, 36w, 42w, 54w, lan 72w, sampeyan bisa milih model kasebut miturut panjaluk sing tepat kanggo proyek sampeyan.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.