Lampu trek dipimpin 25W dimmable
  • Air ProLampu trek dipimpin 25W dimmable
  • Air ProLampu trek dipimpin 25W dimmable
  • Air ProLampu trek dipimpin 25W dimmable
  • Air ProLampu trek dipimpin 25W dimmable
  • Air ProLampu trek dipimpin 25W dimmable
  • Air ProLampu trek dipimpin 25W dimmable

Lampu trek dipimpin 25W dimmable

Fittings dipimpin lampu 25m minangka panggantos sing cocog kanggo halogen lan sistem trek / sorotan liyane ing aplikasi omah lan komersial. Kelengkapan nawakake output cahya sing apik kanthi konsumsi energi sing sithik & pangopènan lampu nol.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu trek dipimpin 25W dimmable


Fittings ledhakan gunung sing dipimpin 25 minangka gantian sing cocog kanggo sistem trek / spotlight halogenand liyane ing aplikasi omah lan komersial.Prodhuksi nawakake output cahya sing apik kanthi konsumsi energi sing kurang & pangopènan lampu nol.


1. Product Introduction of the Lampu trek dipimpin 25W dimmable


Bohlam lampu trek sing bisa dioptimalake 25w minangka paling apik kanggo luminaire ing museum seni. Sampeyan bisa nyetel lampu sing alus miturut ukuran pameran, lan nuduhake efek thyxhibits kanthi efektif. LED Orientalight Co, Limited duwe spesialisasi ing prodhuksi lampu trek LED 10 taun.


2.ProdukParameter (Spesifikasi) papan cahya sing dipimpin 25W dimmable


Item No.

OS25

Model Produk

LM-TRG75C025Y02-CW

Ukuran (mm)

Φ75 * 155

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

2600-2750lm

LEDQuantity

1pc COB

Jinis Led

CREE utawa CITIZEN

CRI

> 80Ra / 90Ra

PF

> 0,9

Adaptor

2 kawat / 3 kawat / 4 kabel

Beam Angle

Fokus: 15 ° -60 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Trek dipasang

Werna Awak

Ireng / Putih

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun

Aplikasi

Hotel, toko Perhiasan, sandhangan, hotel, klub, supermarket, lan liya-liyane.


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20



3.Produksi Fitur Lan Aplikasi saka25W dipimpin lightheads trek


Lampuorioriori lampu jalanan 25w sing dipimpin, digunakake ing toko Fesyen, Shopping mall, Pasar, papan lan ruang umum lan liya-liyane.


4. Detail produk saka kit lampu layar 25W sing dipimpin


Cahya ledakan 25w iki digawe saka alloy aluminium intensif, penampilan prasaja lan struktur prasaja, CRI 90+ rendering warna sing luwih apik, luwih cedhak karo strob theobjectâ lan warna asli.







5. ProductQualifikasi saka lampu trek dipimpin LED


Sampeyan bisa milih pojok, padhange suhu lan warna kanggo kepala lampu trek dipimpin sing zoomable miturut aplikasi panjaluk.



6. Ngirim, Kiriman lan Nglayani fokus ing fokus dimmable sing bisa dipimpin fokus


Lampu trek usul duwe desain kemasan sing kuwat, prodhuk kasebut ora bakal disandhang nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.








7.FAQ


Q1. Sampeyan pabrik?

A1: Ya, kita minangka pabrik profesional anu dipimpin ing Shenzhen kutha Guangdong, China. Lan kita duwe pengalaman manufaktur 10 yuta.

Q2. Apa produk utama sampeyan?

A2: Kita khusus ing commerciallighting kaya lampu trek dipimpin, lampu panel sing dipimpin, jalur pimpin, lan lightetc sing dipimpin; lampu ruangan kaya lampu jalan sing dipimpin, lampu banjir etc.

Q3. Apa rega paling apik kanggo kabeh produk ledhek sing diasilake?

A3: Kita bakal ngutip rega paling larang miturut jumlah sampeyan, dadi yen sampeyan nggawe priksaan, keparenga sampeyan ngerti babagan kuantitas sampeyan.

Q4. Apa bab babar pisan?

A4: kita nyedhiyakake garansi 3-5 taun.

Q5: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kesetaraan?

A5: Kualitas minangka prioritas. Kita duwe tim kendali kuat kanggo njamin kualitas miturut standar AQL. Sistem kontrol kekayaan: IQCâ 'PQCâ' FQCâ † 'OQC. Saben probos bakal dicenthang kanthi ketat.

Q6.Papa wektu pangiriman?

A6: 3-5 dina kanggo conto, produksi formasi 5-15 dina.

Q7. Apa istilah pembayaran sampeyan?

A7: Kita nampa bayar kanthi mbayar T / T, Western Union.

Pesenan conto: Kanthi mbayar 100% ora dibayar.

Urutan formal: 30% minangka simpenan, balancewill dibayar sadurunge kirim.

Q8. Apa sampeyan bisa nggawe OEM? Apa bisa nggawe merek kita? Apa sampeyan bisa nyithak utawa nyithak logo kita ing produk kasebut? Lan kothak merek kita dhewe?

A8: Ya, bisa nindakake OEM. Stiker OEM lan OEMpacking loro-lorone kasedhiya.

Q9. Apa transportasi kasebut?

A9: Gumantung ing panjalukan pelanggan. Biasane, conto sampel sing disaranake byexpress kapal. Pesenan gedhe bisa dikirim ing segara.






Panas Tags: Lampu trek dipimpin 25W dimmable, Pabrikan, Pabrik, Pembekal, China, Grosir, Disesuaikan, berkualitas tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.