Lampu Trek LED Zoomable

Lampu trek LED sing zoom bisa kanthi gampang ngganti padhang lan intensitas sinar. Miturut panjaluk, sudut lan padhang lampu trek bisa diatur kanthi ngatur transformasi apron lensa.

COB rendering warna dhuwur kanggo lampu trek Zoomable LED ndadekake obyek sing disinari luwih asli. Saiki kita duwe pilihan 10w, 20w, 30w, 35w kanggo entuk padhang sing beda adhedhasar skenario aplikasi sing beda-beda. Sampeyan bisa nyetel fokus cahya miturut ukuran pameran, lan nuduhake efek pameran kanthi efektif.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.