Lampu lampu trek sing bisa diaktifake 20W
  • Air ProLampu lampu trek sing bisa diaktifake 20W
  • Air ProLampu lampu trek sing bisa diaktifake 20W
  • Air ProLampu lampu trek sing bisa diaktifake 20W
  • Air ProLampu lampu trek sing bisa diaktifake 20W
  • Air ProLampu lampu trek sing bisa diaktifake 20W

Lampu lampu trek sing bisa diaktifake 20W

Lampu lampu trek sing bisa dioptimalake 20W njupuk voltase lebar saiki terus, aman lan stabil, cocog kanggo panggunaan ing saindenging jagad. Kanthi radiator aluminium konduktivitas dhuwur, paling apik kanggo ngatasi dissipation panas sumber cahya LED, tambah umur umure lampu lampu trek. Solusi sing sampurna kanggo digunakake ing museum sejarah, restoran, mall, super mall, toko sandhangan, hotel, dll.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu lampu trek sing bisa diaktifake 20W



1.Product Introduction of the Lampu lampu trek sing bisa diaktifake 20W


Kepala lampu trek sing dipimpin 20w njupuk voltase sudhut saiki sing aman, aman lan stabil, cocog kanggo panggunaan universal ing saindenging jagad. Kanthi radiator aluminium konduktivitas dhuwur, paling apik kanggo ngatasi penyebaran panas saka sumber cahya LED, tambahake umur lampu padhang lampu. Solusi sing sampurna kanggo digunakake ing museum sejarah, restoran, themall, super mall, toko sandhangan, hotel, dll.


2.ProductParameter (Spesialisasi) ing layar padhang sing zoom zoomable


Item No.

CS20

Model Produk

LM-TRG58C020Y03-CW

Ukuran (mm)

Φ58 * 155

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

2100-2200lm

LEDQuantity

1pc COB

Jinis Led

CREE utawa CITIZEN

CRI

> 80Ra / 90Ra

PF

> 0,9

Adaptor

2 kawat / 3 kawat / 4 kabel

Beam Angle

Fokus: 10 ° -60 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Trek dipasang

Werna Awak

Ireng / Putih

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun

Aplikasi

Hotel, toko Perhiasan, sandhangan, hotel, klub, supermarket, lan liya-liyane.


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20



3.Produksi Fitur Lan Aplikasi sakafokus luwes lightheads dipimpin


Lampuorientalight sing dipimpin zoom optik 20w digunakake ing pasar pasar, toko sandhangan, hotel, galeri, kantor, ruangan omah lan liya-liyane.



4. Detail produk saka kit lampu trek 20W sing dipimpin


Cahya ledakan 20w iki yaiku RRI warna warna + 90+, luwih cedhak karo warna andoriginal obyek sing bener.



5. Installationguide kanggo zoomable20W dipimpin lampu trek.



6. Ngirim, Pangiriman lan Nganggo fokus fokus laras lampu laras sing bisa dipimpin


Lampu trek usul duwe desain kemasan sing kuwat, prodhuk kasebut ora bakal disandhang nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.




1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Rak materi 100% mriksa sakdurunge.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3) Tembung Waranti:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



7.FAQ


Q1. Apa aku bisa duwe conto conto kanggo lampu ledeng?

A: Ya, kita welcome conto conto kanggo tes kualitas mriksa. Sampel campuran bisa ditampa.

Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel perlu 3-5 dina, wektu produksi massa mbutuhake 2 minggu kanggo jumlahe luwih saka 1000pcs.

Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo ledlight order?

A: MOQ rendah, 1pc kanggo mriksa mriksa kasedhiya

Q4. Kepiye kapal sampeyan bisa ngirim lan sepira suwene tiba?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx orTNT kanggo conto. Biasane mandheg dina-dina 3-5. Pesawat lan kapal pengiriman opsional.

Q5. Kepiye cara nerusake pesan kanggo lampu ledeng?

A: Sepisanan supaya kita ngerti aplikasi panjaluk.

Kaloro Kita ngutip miturut tintingan utawa saran sampeyan.

Katelu pelanggan negesake simpenan conto lan nggawe deposit resmi.

Fourthly We ngatur produksi.

Q6. Apa OK kanggo nyithak logo ing produk sing dipimpin?

A: Ya. Mangga ngandhani babagan produksi sadurunge sadurunge lan konfirmasi desain adhedhasar conto kita.

Q7: Apa sampeyan nawakake jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake produk toour garansi 3-5 taun.

Q8: Kepiye cara ngatasi kesalahan?

A: Kaping pisanan, Produk kita ngasilake sistem kontrol kualitas instrict lan tingkat cacat bakal kurangsaka 0,2%.

Kaping pindho, sajrone wektu njamin, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi jumlah anyar kanggo kuantitas cilik. KanggoProduk batch sing cacat, kita bakal ndandani lan menehi menyang sampeyan utawa kita bisa mbahas solusi including nelpon maneh miturut kahanan nyata.





Panas Tags: 20W bolam lampu trek sing bisa dioptimalake, Pabrikan, Pabrik, Pabrik, China, Grosir, Disesuaikan, berkualitas tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.