Lampu Lampu LED

Lampu trek LED minangka lampu trek kanthi LED minangka sumber cahya. Minangka jinis lampu trek, sing akeh digunakake ing mall (toko sandhangan, toko perabotan lan toko merek liyane), pameran mobil, perhiasan, hotel bintang, busana merek, klub mewah, musium, museum, toko rantai, balai bisnis merek, jendela profesional, kontra lan papan lampu kunci liyane. Lampu trek LED minangka sumber cahya sing cocog kanggo ngganti lampu halogen tungsten tradisional lan lampu halida logam. Kanthi perkembangan teknologi elektronik sing terus-terusan, gaya anyar ing pasar berkembang kanthi maneka warna, kanthi macem-macem wujud lan fleksibel.

Perusahaan kita fokus ing produksi lampu trek LED luwih saka 10 taun, lan wis nglumpukake pengalaman produksi lan ekspor sing sugih. Produk kasebut didol menyang Eropa, Amerika, Australia, Timur Tengah, Asia Tenggara, Asia Timur lan pasar liyane. Kualitas sing unggul wis entuk pujian saka pelanggan. Perusahaan kita duwe insinyur profesional sing bakal terus ngembangake model anyar miturut kabutuhan pasar, saengga kanggo ngrampungake macem-macem kabutuhan pelanggan.

Saiki perusahaan kita fokus ing papat seri lampu trek LED, yaiku kepala lampu trek LED, lampu trek dipimpin sing dipimpin, lampu trek sing bisa zoomable, lan lampu trek sing dipimpin. Yen sampeyan duwe syarat, keparenga, kita bisa nyedhiyani solusi sing cocog kanggo sampeyan.



View as  
 
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.