35W pimpinan lampu trek dipimpin
  • Air Pro35W pimpinan lampu trek dipimpin
  • Air Pro35W pimpinan lampu trek dipimpin
  • Air Pro35W pimpinan lampu trek dipimpin
  • Air Pro35W pimpinan lampu trek dipimpin
  • Air Pro35W pimpinan lampu trek dipimpin

35W pimpinan lampu trek dipimpin

Kita nyedhiyakake pimpinan lampu trek 35W sing dipimpin, kanthi sudut rasuk kaping pirang-pirang 12 ° / 24 ° / 36 ° / 60 ° lan macem-macem CCT kaya 3000k, 4000k, 5000k lan 6500k kanggo macem-macem aplikasi. Kita melu produksi lampu trek sing wis pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa, Amerika lan saindenging jagad. Sugeng teka karo kerjo bareng karo kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

35W pimpinan lampu trek dipimpin


1.   Product Introduction of the 35W pimpinan lampu trek dipimpin


Lampu trek sing dipimpin 35w digunakake ing commerciallighting, utamane amarga panggunaan fleksibel lampu trek, supaya sudutillilinasi bisa diselehake kanthi bebas, saengga obyek bisa dadi luwih apik. Nggawe obyek sing luwih disengaja kanggo visi wong.



2.ProdukParameter (Spesifikasi) lampu 35W sing dipimpin


Item No.

TS35

Model Produk

LM-TRG90C035Y01-CW

Ukuran (mm)

Φ90 * 163

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

3600-3850lm

LEDQuantity

1pc COB

Jinis Led

CREE utawa CITIZEN

CRI

> 80Ra / 90Ra

PF

> 0,9

Adaptor

2 kawat / 3 kawat / 4 kabel

Beam Angle

12 ° / 24 ° / 36 ° / 60 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Trek dipasang

Werna Awak

Ireng / Putih

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun

Aplikasi

Hotel, toko Perhiasan, sandhangan, hotel, klub, supermarket, lan liya-liyane.


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20



3.Produksi Fitur Lan Aplikasi saka35W sing dipimpin cahya trek


Lampu orientalis sing dipimpin 10w digunakake ing pasar pasar, toko sandhangan, hotel, galeri, kantor, ruangan omah lan liya-liyane.



4.    Product Details of the 35W sing dipimpin cahya trek


Kepala lampu ledlay 35w iki kualitas, desain unik, lan aluminium dissipation termal sing aman.



5.  Product Qualification of the35W sing dipimpin cahya trek kit


Sampeyan bisa milih amba, padhange suhu lan padhange miturut panjaluk aplikasi.




6.Selamat, Pangiriman lan Ngawula lampu entheng lagu35Wled


Lampu trek usul duwe desain kemasan sing kuwat, prodhuk kasebut ora bakal disandhang nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.



1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Rak materi 100% mriksa sakdurunge.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3) Tembung Waranti:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



7.FAQ


Q1. Apa aku bisa duwe conto conto kanggo lampu ledeng?

A: Ya, kita welcome conto conto kanggo tes kualitas mriksa. Sampel campuran bisa ditampa.

Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sample kudu 3,5 dina, produk massaWektu ion mbutuhake 1-2 minggu kanggo ngukur jumlah luwih saka1000pcs.

Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo ledlight order?

A: MOQ rendah, 1pc kanggo mriksa mriksa kasedhiya

Q4. Kepiye kapal sampeyan bisa ngirim lan sepira suwene tiba?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx orTNT. Biasane mandheg dina-dina 3-5. Airline lan uga pengiriman laut uga.

Q5. Kepiye cara nerusake pesan kanggo lampu ledeng?

A: Sepisanan supaya kita ngerti aplikasi panjaluk.

Kaloro Kita ngutip miturut tintingan utawa saran sampeyan.

Katelu pelanggan negesake simpenan conto lan nggawe deposit resmi.

Fourthly We ngatur produksi.

Q6. Apa OK kanggo nyithak logo ing produk sing dipimpin?

A: Ya. Mangga ngandhani babagan produksi sadurunge sadurunge lan konfirmasi desain adhedhasar conto kita.

Q7: Apa sampeyan nawakake jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake produk toour garansi 3-5 taun.




Panas Tags: 35W pimpinan lampu trek sing dipimpin, Pabrikan, Pabrik, Pemasok, China, Grosir, Disesuaikan, Kualitas Tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.