Lampu Strip LED

Lampu Strip LED kanthi cepet dadi solusi lampu linear sing populer bangetamarga dhuwur padhang, keluwesan, ukuran cilik lan kemampuane bisa dipotong lan disesuaikan kanthi aksesoris sing gampang digunakake. Lampu Strip LED sampurna kanggo proyek lampu ing njero ruangan lan njaba.

LED Orientalight Co, Limited fokus ing manufaktur lampu strip LED ing meh 14 taun, lan duwe pengalaman produksi lan ekspor sing akeh. Produk kasebut didol menyang pasar Europen, Amerika, Australia, Timur Tengah, Asia Tenggara, Asia Timur lan pasar ing saindenging jagad. Kualitas sing unggul wis menang kepercayaan saka klien. Perusahaan kita duwe insinyur profesional sing bakal terus ngembangake model anyar miturut kabutuhan pasar, saengga kanggo ngrampungake macem-macem kabutuhan pelanggan.

Saiki perusahaan kita fokus ing jalur warna putih putih, jalur pimpinan RGB, jalur pimpinan RGBW. Ana IP20, IP65, IP67, lan IP68 sing dipimpin jalur kanggo pilihan. Ora preduli aplikasi ing njero ruangan utawa ruangan, kita bisa nawakake solusi utawa saran sing cocog kanggo sampeyan miturut panjaluk sing beda.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.