UFO Led Cahaya Teluk Tinggi

Pilihan peralatan lampu ing pabrik, bengkel, lan gudang langsung ana gandhengane karo intensitas cahya lingkungan kerja lan uga langsung mengaruhi efisiensi pakaryan. Mula, pilihan lampu ing pabrik, bengkel, lan lokakarya penting. UFO sing dipimpin cahya teluk dhuwur iku pilihan sing paling apik, amarga kaluwihan efisiensi cahya sing dhuwur, konsumsi tenaga murah, ukuran kompak, indeks rendering warna kanthi dhuwur, kecepatan respon cepet, resistensi virbrasi dhuwur, lifepsan dawa, perlindungan lingkungan ijo, sapiturute.

Kita duwe 100w, 150w, 200w, 240w lan 300w UFO LED bay bay kanggo pilihan, sampeyan bisa milih daya sing cocog adhedhasar dhuwur lan ukuran ruang. Sensor gerakan bisa ditambahake supaya bisa luwih cerdas, supaya bisa luwih akeh energi.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.