Lampu Strip LED 24V RGBW
  • Air ProLampu Strip LED 24V RGBW
  • Air ProLampu Strip LED 24V RGBW
  • Air ProLampu Strip LED 24V RGBW
  • Air ProLampu Strip LED 24V RGBW
  • Air ProLampu Strip LED 24V RGBW
  • Air ProLampu Strip LED 24V RGBW
  • Air ProLampu Strip LED 24V RGBW

Lampu Strip LED 24V RGBW

We nawakake lampu 24V RGBW LED Strip, berkualitas tinggi kanthi sertifikat CE ROHS. Kita duwe jumlah bahan mentah kaya PCB lan kandhang stok kanggo model standar jalur sing dipimpin, saengga bisa cepet nggawa produk kasebut. LED Orientalight Co, Ltd duwe pengalaman manufaktur lan ekspor kanggo produk jalur pimpinan fleksibel sajrone 12 taun, lan kita entuk kepercayaan saka akeh pelanggan saka pasar ing saindenging jagad.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu Strip LED 24V RGBW



1.   Product Introduction of the Lampu Strip LED 24V RGBW


Karakteristik lampu LED sing luwes jelas jelas. Karakteran sing alus lan gampang ditekuk ndadekake plancongan bisa diselehake ing sawetara ruangan cilik, lan ing wektu sing padha, bisa alsohighlight kepribadian bentuk hiasan sakabèhé. Mula, prospek pengembangan uga optimis kanggo konsumen.

Nilai kalori sithik: Lampu pemancar lampu LED lampu LED yaiku LED. Wiwit kekuwatan LEDis banget sithik, umume ana 0.2 ~ 0.5W, saengga regane kalori ora dhuwur. Itcan digunakake minangka lampu hiasan ing tangki iwak tanpa ngasilake akeh toheat nyebabake suhu banyu mundhak lan mengaruhi tuwuh ornamentalfish.

Werna murni: LED lampu lampu fleksibel LED lampu LED minangka elemen lampu sinar, saengga nduweni kekurangan unsur pencahayaan LED. Werna cahya murni, alus lan noglare. Bisa digunakake kanggo hiasan uga lampu.

Urip layanan dawa: Urip layanan normal bar lampu LED fleksibel yaiku 50,000 jam, digunakake 8 jam dina, umur umure meh 17 taun. Mula, uripe LED lampu bar fleksibel yaiku lampu tradisional.



2.ProdukParameter (Spesifikasi) lampu 5050 RGBW 60 sing dipimpin


Item No.

SF5050-60RGBW

Model Produk

LM-SF5050RGBWY60

Ukuran (mm)

Jembar 10mm

Voltase Input (V)

DC12 / DC24v / DC5V, voltase liyane bisa disesuaikan.

Werna (CCT)

RGBW

LEDQuantity

60leds / meter

Jinis Led

SMD5050

Kelas IP

IP20 / IP65 / IP67 / IP68 kanggo pilihan

SDCM

<3

Beam Angle

120 °

Bahan awak lampu

PCB + Fleksibel

Instalasi

Pita adesif 3M utawa nawakake klip kanggo mbantu ngatasi.

Werna Awak

Putih

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

2-3 taun


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur lan aplikasi R50W fleksibel 5050 60 / meter kanthi cahya pita jalur


Lapisan lampu LED fleksibel digunakake ing njelaske nganggo bentuk garis, langkah, papan, jembatan, hotel, dekoratifvelighting KTV, uga produksi tandha-tandha pariwara lan animasi skala macem-macem amarga lemes, tipis, lan warna murni. Menambah desain kaligrafi lan lukisan lan papan liyane. Kanthi kadewasan teknologi bar cahya lampu fleksibel LED, aplikasi ranging luwih lengkap.



4. Product Product saka 5050 RGBW 60leds kit strip sing dipimpin


Radiasi A.NoUV / IR lan sumber cahya luwih dawa (> 5000 jam).

B.Energysaving lan konservasi lingkungan, loropaken ECO, NO merkuri

Rujukan warna C.Superior.CRI> 80,90,95

D.Warna lan ambane Papan PCB bisa dipilih.

Kekandelan E.PCB bisa dadi 2oz, 3oz.

Tegangan voltase bisa dadi 5-24V utawa voltase, safety, stabilitas.

Gaya G.FromIP20 menyang IP68 kasedhiya kabeh, cocog kanggo loro proyek lampu ruangan lan njaba ruangan.



5. ProductQualifikasi RGBWW adesif 3M mimpin layar cahya


Sampeyan bisa milih suhu warna lan ledquantity miturut panjaluk aplikasi sampeyan.



6.Deliver, Shipping And Serving of singlecolor led light strip SMD5050 RGBW 60leds.


Lampu trek usul duwe desain kemasan sing kuwat, prodhuk kasebut ora bakal disandhang nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.



1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Rak materi 100% mriksa sakdurunge.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3) Tembung Waranti:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



7.FAQ


Q1. Sampeyan pabrik?

A1: Ya, kita minangka pabrik profesional anu dipimpin ing Shenzhen kutha Guangdong, China. Lan kita duwe pengalaman manufaktur 14 taun.

Q2. Apa produk utama sampeyan?

A2: Kita khusus ing lampu trek sing dipimpin, lampu panel sing dipimpin, jalur sing dipimpin, lampu linear sing dipimpin, dipimpin dhuwur teluk, lampu banjir, lampu jalan dll.

Q3. Apa rega paling apik kanggo kabeh produk ledhek sing diasilake?

A3: Kita bakal ngutip rega paling larang miturut jumlah sampeyan, dadi yen sampeyan nggawe priksaan, keparenga sampeyan ngerti babagan kuantitas sampeyan.

Q4. Apa bab babar pisan?

A4: kita menehi garansi 3 taun.

Q5: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kesetaraan?

A5: Kualitas minangka prioritas. Kita duwe tim kendali kuat kanggo njamin kualitas miturut standar AQL. Sistem kontrol kekayaan: IQCâ 'PQCâ' FQCâ † 'OQC. Saben probos bakal dicenthang kanthi ketat.

Pabrik kita wis entuk CE, CCCauthentication.

Q6.Papa wektu pangiriman?

A6: 3-5 dina kanggo conto, produksi formasi 5-15 dina.

Q7. Apa istilah pembayaran sampeyan?

A7: Kita nampa bayar kanthi mbayar T / T, Western Union.

Pesenan conto: Kanthi mbayar 100% ora dibayar.

Urutan formal: 30% minangka simpenan, balancewill dibayar sadurunge kirim.

Q8. Apa sampeyan bisa nggawe OEM? Apa bisa nggawe merek kita? Apa sampeyan bisa nyithak utawa nyithak logo kita ing produk kasebut? Lan kothak merek kita dhewe?

A8: Ya, bisa nindakake OEM. Stiker OEM lan OEMpacking loro-lorone kasedhiya.

Q9. Apa transportasi kasebut?

A9: Gumantung ing panjalukan pelanggan. Biasane, conto sampel sing disaranake byexpress kapal. Pesenan gedhe bisa dikirim ing segara.




Panas Tags: Lampu Strip 24V RGBW LED, Pabrikan, Pabrik, Pembekal, China, Grosir, Selaras, Kualitas, Daftar Harga, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.