Lampu Panel Flat Led

Lampu panel Flat LED nggunakake LED padhange ultra-dhuwur minangka sumber cahya, kanthi pigura aloi aluminium datar nggawe panel dadi entheng lan elegan. Desain lampu panel rata mung cocog karo minimalisme populer saiki, sing cocog kanggo lampu njero ruangan kayata hotel, ruangan konferensi, restoran, kafe, ruangan omah, kantor lsp. Bisa langsung ngganti lampu neon biasa asli, lan padhange yaiku luwih dhuwur.

Kanggo lampu panel sing dipimpin, kita duwe ukuran kaya 1x1ft, 1x2ft, 2x2ft, 1x4ft, 2x4ft (300x300, 300x600, 600x600, 1200x300, 1200x600) kanggo pilihan, kanggo kekuwatan ana 36w, 48w, 60w kanggo pilihan, lan kita bisa uga ngatur ukuran, kekuwatan, padhange liyane miturut panjaluk sampeyan.

View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.