60w mimpin lampu panel sing rata
  • Air Pro60w mimpin lampu panel sing rata
  • Air Pro60w mimpin lampu panel sing rata
  • Air Pro60w mimpin lampu panel sing rata
  • Air Pro60w mimpin lampu panel sing rata
  • Air Pro60w mimpin lampu panel sing rata
  • Air Pro60w mimpin lampu panel sing rata

60w mimpin lampu panel sing rata

Kita nawakake lampu panel rata kanthi 60w sing bisa ngasilake lampu sing luwih padhang lan alus tinimbang lekapan liyane. LED Orientalight Co, LTD melu lapangan panel lampu panel luwih saka 10 taun, kita nindakake perdagangan manca kanggo lampu panel sing dipimpin sajrone taun-taun iki. Kita bisa menehi solusi sing cocog kanggo proyek sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

60w mimpin lampu panel sing rata



1.   Product Introduction of the 60w mimpin lampu panel sing rata


LED panel lights have low power consumption. At the same time, LED panel light lighting technology is still a green lighting technology. The 60w mimpin lampu panel sing rata does not contain mercury, has little waste, and there is almost no pollution in the manufacturing process. Semiconductor lighting has the characteristics of being recyclable, which play an important role from the aspect of the sustainable development of the economy and the society




2.ProdukParameter (Spesifikasi) saka 2x4 panel panel cahya.


Item No.

PL612-OS60

Model Produk

LM-PLG612O060Y02-CW

Ukuran (mm)

595 * 1195 * 10

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

6900lm

LEDType

SMD2835

CRI

> 80Ra

PF

> 0,9

Beam Angle

120 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Disaring, digantung, dipasang permukaan

Werna Awak

Putih

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur lan Aplikasi panel lampu 1200 * 600


Lampu panel LED digunakake digunakake inhotels, kamar konferensi, pabrik utawa kantor, panggunaan komersial, fasilitas orpublik omah, sekolah, rumah sakit butuh energi lan lampu indeks colorrendering.



4. Product Product Lampu panel 60w 600x1200


Lampu panel LED kanthi madhangi sing dhuwur, sing nampilake panel refleksi kanthi polusi sinar seragam lan desain sing disegel, sing digawe kanthi piring pandhuan lampu efisien lan alloymaterial aluminium. Efek bercahya malah lan katerangan luwih dhuwur.



5. ProductQualifikasi peralatan panel panel 60w sing dipimpin.


Sampeyan bisa milih kekuwatan, suhu lan warna warna miturut panjaluk aplikasi.





1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Rak materi 100% mriksa sakdurunge.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3) Tembung Waranti:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



6. Ngirim, Kirimake lan Nglayani lampu panel 600x600led


Lampu panel usles duwe desain kemasan sing kuwat, produk kasebut ora bakal bisa dibajak nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.




7.FAQ


P: Lajeng pabrik sampeyan?

A: BaoAn, ShenZhenCity GuangdongProvince.

P: Apa sertifikat sampeyan duwe?

A: Kabeh jinis sertifikat bisa didhasarake kanthi kuantitas tuku sing akeh.

P: Sepira suwene yen njaluk conto conto?

A: Ngomong umum, 3-5 dina kerja yen njupuk barang biasa.

P: Piye timbal kanggo produk sampingan kayata 5000 unit saben item?

A: Ngomong umum, udakara 35 dina sawise mbayar mbayar lan konfirmasi babagan conto kasebut.

P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: T / T, kanthi awis, paypal, union barat, utawa L / C.

P: Apa sing dituju menyang pasar ing saindenging wilayah?

A: Pasar ing saindenging jagad ing saben blumbang, kita duwe pengalaman 14 taun ing perdagangan manca.

P: Apa linear produk utama sampeyan?

A: Kita utamane ngasilake lampu panel sing dipimpin komersial, lampu trek sing dipimpin, lampu linear, jalur sing dipimpin.

Cahya ruangan kaya lampu jalan sing dipimpin, lampu banjir lsp.

P: Perusahaan utawa perusahaan dagang sampeyan?

A: Kita minangka pabrik, kita nyedhiyakake OEMservice.





Panas Tags: 60w dipimpin lampu panel rata, Pabrikan, Pabrik, Pembekal, China, Grosir, Disesuaikan, Kualitas Tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.