Lampu Jalur Putih

Lampu Strip LED Bendable putih bisa menehi luwih akeh kemungkinan aplikasi. Strip jinis iki bisa diinstal ing sudhut utawa ing permukaan sudhut mlengkung. Dirancang kanggo para profesional lan lampu amatir, lampu Strip LED putih iki gampang digunakake lan nginstal. Luwih becik digunakake kanggo bar cahya, gelas, ing lemari lemari, rak, lemari lan permukaan sing resik lan lancar dll.

Dibandhingake karo lampu tradisional lan lampu dekoratif, kekuwatan lampu jalur putih kanthi warna putih putih kaping pirang-pirang luwih murah, nanging efek kasebut luwih apik. Kita duwe SMD2835 60leds 120leds, lampu cahya SMD5050 60leds kanggo pilihan. Tegangan voltase bisa dadi 5-24V, iku aman banget lan ora bisa digunakake.

View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.