Lampu Teluk Industrial LED

Lampu teluk dhuwur industri LED ana hubungane karo produksi industri. Mlebet visi masarakat kanthi kaluwihan lampu arah, konsumsi listrik sing murah, karakteristik nyopir sing apik, kecepatan tanggapan cepet, resistensi virbrasi tinggi, umur layanan panjang, perlindungan lingkungan ijo, lan sapiturute..LED Lampu teluk tinggi industri dadi generasi paling anyar ing jagad iki sumber cahya energi sing nduweni kauntungan kanggo ngganti sumber cahya tradisional. Bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo menehi transformasi energi-energi pencah ing lapangan pencahakan tanduran industri tradisional gedhe, sing uga dadi gaya umume.

Kita duwe 100w, 150w, 200w, 240w lan 300w LED lampu teluk dhuwur industri kanggo pilihan, sampeyan bisa milih kekuwatan sing cocog adhedhasar dhuwur lan ukuran ruang. Sensor gerakan bisa ditambahake supaya bisa luwih cerdas, supaya bisa luwih akeh energi.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.