Lampu Street LED

Lampu lampu LED minangka bagean penting ing lampu kutha. Lampu jalan tradisional asring nggunakake lampu sodium tekanan tinggi menehi cahya ing 360 derajat. Kerugian kerugian sing gedhe nyebabake energi sing akeh banget. Saiki, lingkungan global saya mudun, lan kabeh negara ngembangake energi sing resik. Kanthi tuwuhing ekonomi nasional kanthi cepet, konflik antara pasokan energi lan panjaluk energi saya tambah akeh, lan ana kekurangan tenaga listrik. Konservasi energi minangka masalah penting sing kudu diselesaikan. Mula, pangembangan energi anyar, efisien energi, umur dawa, indeks rendering warna kanthi dhuwur, lan lampu jalan LED sing ramah lingkungan penting banget kanggo nylametake energi lampu kutha.

LED Orientalight Co, Limited fokus ing pabrikan lampu jalan LED luwih saka 10 taun, lan duwe pengalaman produksi lan ekspor sing sugih. Produk wis nyedhak menyang pasar jagad. Kualitas sing unggul wis menang kepercayaan saka akeh klien. Kita bisa menehi solusi miturut syarat sampeyan.

Saiki perusahaan kita fokus ing papat seri lampu jalan LED, yaiku LED Lightebox Street Light, Modul Lampu LED Street, Heads Light LED, lan peralatan pandhuan lampu sing dipimpin. Wattage sing populer yaiku 100w, 150w lan 200w ing pasar, lan kita uga duwe kekuwatan cilik kaya 30w, 50w, 60w kanggo pilihan, lan kekuwatan gedhe kaya 240w, 250w lan 300w kanggo pilihan.



View as  
 
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.