Lampu Lampu LED Street

Ukuran lampu jalan LED duwe kaunggulan sithik lan ora kerlip. Ngilangake gangguan, keletihan visual lan gangguan visual sing disebabake glare ora becik saka lampu dalan biasa, sing bisa ningkatake safety nyopir; Lampu lampu LED ora duwe wektu tundha, mula bisa nggambarake padhange normal nalika ora aktif, lan ora perlu ngenteni, ngilangi proses wiwitan jangka dawa lampu lampu tradisional.

Saka aspek energi, ledheng lampu jalan minangka panggantos sampurna kanggo lampu sodium tekanan tinggi kanggo lampu dalan kutha. Kita duwe peralatan lampu 100w, 150w, 200w lan 240w kanggo Street Street kanggo ngganti lampu bohlam HPS lan lampu HID, sampeyan bisa milih kekuwatan sing cocog adhedhasar dhuwur saka kutub lan ukuran ruang. Sensor fotokel bisa ditambah supaya bisa ngirit listrik maneh.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.