Lampu Street Shoebox

Cahya lampu shoebox LED minangka generasi paling anyar saka lampu lampu jalan. Kanthi kinerja sing apik, dheweke bisa ngganti lampu jalan LED tradisional, lampu banjir LED lan peralatan pencahayaan LED liyane. Lampu jalan shoebox LED kasedhiya ing macem-macem cara instalasi, kalebu jinis tiang lampu, jinis tembok, lan jinis lemah, lan jinis kothak lampu bisa dipérang dadi jinis kothak bunder lan jinis kothak persegi.Ing iki bisa digunakake minangka lampu jalan LED nalika jinis pole dipilih; bisa digunakake minangka lampu banjir LED nalika jinis tembok utawa jinis lemah dipilih.

Kita duwe 75w, 100w, 150w, 200w lan 300w lampu LED shoebox sing dipilih, sampeyan bisa milih kekuwatan sing cocog adhedhasar dhuwur lan kutub. Kanggo nggawe luwih cerdas, sensor fotokopi bisa ditambah, supaya bisa ngirit luwih akeh.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.