Lampu Strip RGB Led

RGB Led Strip Light minangka nyimpen energi lan produk LED sing ramah lingkungan, lan luwih menehi perhatian marang dekorasi, supaya cocog karo pengontrol RGB, bisa ngasilake ewu warna lan macem-macem mode ganti warna, saengga disenengi dening akeh pariwara lan proyek kontraktor.

Jalur RGB sing dipimpin lan jalur pimpinan RGBW duwe versi IP20 lan IP65 kanggo aplikasi njero ruangan, IP67 lan IP68 kanggo aplikasi ruangan. Karakteran sing bisa ditambuk lan dipotong kasebut pas banget fleksibel kanggo ngetrapake penempatan ing pirang-pirang papan, lan ing wektu sing padha, uga bisa nyorot kepribadian bentuk hiasan sakabèhé. Mula, prospek pangembangan kasebut uga optimis kanggo konsumen.



 

View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.