Lampu Linear LED sing Dinilai

Struktur awak saka Lampu LED Linear sing surut ora katon, mung sisih cahya sing bisa katon, lan bagean liya saka lampu lampu dipasang ing bangunan, sing nggawe tampilan lampu bisa diselarasake karo lingkungan situs instalasi, lan efek seni lan dekorasi bisa dipikolehi.

Kita bisa ngatur lampu liniar LED recessed kanthi ukuran beda 60cm, 120cm, 150cm, 180cm lan 240cm lan beda daya 18w, 36w, 42w, 54w, lan 72w, sampeyan bisa milih model kasebut miturut panjaluk sing tepat kanggo proyek sampeyan.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.