Modul Lampu LED Street

Sumber cahya kanggo modul lampu jalan sing dipimpin iki nganggo skema desain modular kanggo nggayuh match paling apik antarane illuminance ground lan power. Kanthi nambah utawa nyuda nomer sumber cahya, beda-beda dalan lan ambane bisa beda-beda kanggo nggayuh tujuan kanggo nylametake syarat-syarat lampu kutha tanpa mbuwang listrik.

Kita duwe modul lampu LED 60w, 100w, 150w, 200w 250w lan 300w lan Streetw pilihan, sampeyan bisa milih kekuwatan sing cocog adhedhasar dhuwur saka pojokan lan ukuran ruang. Sensor fotokopi bisa ditambahake supaya bisa luwih cerdas, supaya bisa luwih akeh energi.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.