600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin
  • Air Pro600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin

600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin

We nyedhiyani langit-langit lampu panel 600x600, kualitas kanthi CE ROHS FCC 3 taun Warranty. kita ngladeni awake dhewe menyang panel lampu panel kanggo 14 taun, tekan pasar Eropa, Amerika lan ing saindenging jagad. We are ngarep-arep dadi partner jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin



1.Product Introduction of the 600x600 langit-langit lampu panel sing dipimpin


Lampu panel LED minangka lampu indoorlighting kelas dhuwur. Pigura njaba digawe saka allanodization alloy aluminium. Sumber cahya iku LED. Kabeh lampu kasebut indah lan ringkes indesign lan mewah ing swasana. Duwe efek cahya sing apik lan bisa nggawa wong-wong sing Rasa kaendahan.


2.Produk Parameter (Spesifikasi) saka lampu panel 2x2led


Item No.

PL606-TS36 / PL606-TS48

Model Produk

LM-PLG606T036Y01-CW / LM-PLG606T048Y01-CW

Ukuran (mm)

595 * 595 * 30

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

3600lm / 4800lm

LEDType

SMD2835

CRI

> 80Ra

PF

> 0,9

Beam Angle

120 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Disaring, digantung, dipasang permukaan

Werna Awak

Putih

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur lan Aplikasi panel lampu 600x600


Lampu panel LED nduwe kompilasi sing apik, cahya sing alus lan nyaman, lan digunakake ing kantor, omah lan papan liyane, dadi produk sing paling apik kanggo ngganti tPanel lampu raditionalgrille ing jaman LED.



4. Product Product Lampu panel 36w lan 48w


Efisiensi cahya sing dhuwur: Lampu sing dipancarkan dening lampu manik LED langsung dislamarake liwat piring penyebaran, tanpa disemprotake utawa refleksi dening media liyane, saengga tingkat panggunaan cahya kanthi laras kanthi dhuwur, saéngga efisiensi cahya sakabehe saka cahya panel sing dipimpin kanthi rikat.



5. ProductQualification saka panel panel 36w 48w


Sampeyan bisa milih daya, padhange suhu suhu lan miturut panjaluk aplikasi.



1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Rak materi 100% mriksa sakdurunge.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3) Tembung Waranti:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



6. Ngirim, Kirimake lan Nglayani lampu panel 600x600led


Lampu panel usles duwe desain kemasan sing kuwat, produk kasebut ora bakal bisa dibajak nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.



7.FAQ


1. Apa sampeyan perusahaan pabrik utawa dagang?
Kita minangka pabrik, kita nyedhiyakake layanan ODM & OEM.
2.Wenapa produk utama sampeyan digawe?
Kita biasane ngasilake lampu sing dipimpin lan lampu.Pusat ing lampu ruangan komersial lan lampu ruangan komersial.

3. Sampeyan duwe kemampuan kanggo nindakake riset lan pembangunan bebas?
Jurusan teknik kita duwe 8 staf, kita duwe kemampuan R&D kanggo nggawe produk kompetitif. Kita uga nglumpukake umpan balik pelanggan, produkimprovement lan syarat produk anyar. Kita uga duwe produklaunch anyar saben wulan.
4. Apa sertifikat sampeyan duwe?
Produk kita wis lulus CE, RoHS, SAA, lan ETL dll
5. Apa kapasitas produksi sampeyan?
20.000.000.000pp saben wulan
6.Wenehi babar pisan?
Umume produk kita 3 garansi taun.
7. Kepiye babagan wektu pangiriman?
Wektu pangiriman kanggo conto: 3-5 dina sawise njaluk conto lan conto sing Sampel.
Wektu pangiriman kanggo produksi massal: 10-18 dina sawise dhaptar konfirmasi panuku sawise tuku
8. Kepiye sampeyan ngatasi cacat?
1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.
9. Kepiye babagan Paket & desain Produk?
Adhedhasar kothak asli pabrik, desain asli kanggo produk karo laser netral, paket asli kanggo karton ekspor. Yen sampeyan butuh tandha ing produk orpacking, tulung sampeyan, bisa ditindakake kanggo sampeyan.







Panas Tags: 600x600 panel langit-langit sing dipimpin, Pabrikan, Pabrik, Perusahaan, China, Grosir, Disesuaikan, berkualitas tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.