Lampu Trek Lampu LED

Lampu trek sing dipimpin ndhuwur seri iki minangka desain anyar kita, njupuk desain lensa transmisi cahya akrilik tinggi, sing nggawe sinar cahya luwih akurat lan alus. Cahya jalur trek sing dipimpin kaya iki bisa dipasang langsung ing kurungan trek, ana rong garis, telung garis lan papat baris kanggo pilihan.

Indeks rendering warna dhuwur ra> 90 kanggo seri 20w, 30w, 35w lan 40w cahya sing dipimpin papan iki bisa nggawe obyek sing luwih asli, saéngga jinis cahya sing dipimpin zoom zoom sampurna bisa digunakake ing museum, balai pameran seni, panganan supermaket, restoran, toko sandhangan lsp.



View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.