Omah > Produk

Produk

LED Orientalight CO., Limited minangka perusahaan berteknologi tinggi, khusus kanggo riset lan ngembangake, manufaktur, lan adol lampu trek LED, lampu panel LED, lampu linear LED, lampu jalan LED, lampu teluk LED tinggi, lampu banjir LED, Lampu jagung LED, lampu jalur LED dll kanggo macem-macem adegan pencahayaan.LED Orientalight CO., Limited entuk sertifikat sistem manajemen kualitas internasional internasional, tegasake sistem kontrol kualitas internasional babagan produksi. Sawise pirang-pirang taun kerja keras lan inovasi, kita wis entuk reputasi apik minangka salah sawijining supplier kualitas paling apik ing lapangan pencahayaan LED ing China.

View as