10W dipimpin kepala lampu trek
  • Air Pro10W dipimpin kepala lampu trek
  • Air Pro10W dipimpin kepala lampu trek
  • Air Pro10W dipimpin kepala lampu trek
  • Air Pro10W dipimpin kepala lampu trek
  • Air Pro10W dipimpin kepala lampu trek
  • Air Pro10W dipimpin kepala lampu trek

10W dipimpin kepala lampu trek

kita nyedhiyakake 10W pimpinan cahya sing dipimpin kanthi kualitas 2020 kanthi garansi CE ROHS FCC 3 taun Warranty. kita ngladeni awake dhewe menyang lampu trek sing wis pirang-pirang taun, kalebu ing pasar Eropa, Amerika lan saindenging jagad. We are ngarep-arep dadi partner jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

10W dipimpin kepala lampu trek

 


1.Produksi Introduction of the 10W dipimpin kepala lampu trek


Lampu ledger 10w langsung bisa ngganti lampu trek sing ora efisien tradisional, sing ora butuh ganti utawa nambah aksesoris menyang trek sing ana, lan lampu ledeng 10w bisa kompatibel karo umume trek ing pasar. Lensa PMMA transparansi lan reflektor tliti dhuwur, sing nggawe lampu cahya trek 10w dipimpin luwih alus lan cerah.



2.ProductParameter (Spesialisasi) cahya trek sing dipimpin


Item No.

TS10

Model Produk

LM-TRG60C010Y01-CW

Ukuran (mm)

Φ60 * 133

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

1000-1100lm

LEDQuantity

1pc COB

Jinis Led

CREE utawa CITIZEN

CRI

> 80Ra / 90Ra

PF

> 0,9

Adaptor

2 kawat / 3 kawat / 4 kabel

Beam Angle

12 ° / 24 ° / 36 ° / 60 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Trek dipasang

Werna Awak

Ireng / Putih

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun

Aplikasi

Hotel, toko Perhiasan, sandhangan, hotel, klub, supermarket, lan liya-liyane.


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur lan Aplikasi 10W sing dipimpin lightheads trek


Lampu orientalis sing dipimpin 10w digunakake ing pasar pasar, toko sandhangan, hotel, galeri, kantor, ruangan omah lan liya-liyane.




4. Detail produk saka lampu trek 10W sing dipimpin


Kepala lampu trotoar 10w kualitas kualitas, desain unik, lan dissipation termal tahan omah aluminium.



5. ProductQualifikasi saka lampu trek dipimpin1010W


Sampeyan bisa milih amba, padhange suhu lan padhange miturut panjaluk aplikasi.



6.Selamat, Pangiriman lan Nganggo cahya trek10Wled


Lampu trek usul duwe desain kemasan sing kuwat, prodhuk kasebut ora bakal disandhang nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.



1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Rak materi 100% mriksa sakdurunge.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3) Tembung Waranti:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



7.FAQ


1. Apa sampeyan perusahaan pabrik utawa dagang?
Kita minangka pabrik, kita nyedhiyakake layanan ODM & OEM.
2.Wenapa produk utama sampeyan digawe?
Kita biasane ngasilake lampu sing dipimpin lan lampu.Pusat ing lampu ruangan komersial lan lampu ruangan komersial.

3. Sampeyan duwe kemampuan kanggo nindakake riset lan pembangunan bebas?
Jurusan teknik kita duwe 8 staf, kita duwe kemampuan R&D kanggo nggawe produk kompetitif. Kita uga nglumpukake umpan balik pelanggan, produkimprovement lan syarat produk anyar. Kita uga duwe produklaunch anyar saben wulan.
4. Apa sertifikat sampeyan duwe?
Produk kita wis lulus CE, RoHS, SAA, lan ETL dll
5. Apa kapasitas produksi sampeyan?
20.000.000.000pp saben wulan
6.Wenehi babar pisan?
Umume produk kita 3 garansi taun.
7. Kepiye babagan wektu pangiriman?
Wektu pangiriman kanggo conto: 3-5 dina sawise njaluk conto lan conto sing Sampel.
Wektu pangiriman kanggo produksi massal: 10-18 dina sawise dhaptar konfirmasi panuku sawise tuku
8. Kepiye sampeyan ngatasi cacat?
1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.
9. Kepiye babagan Paket & desain Produk?
Adhedhasar kothak asli pabrik, desain asli kanggo produk karo laser netral, paket asli kanggo karton ekspor. Yen sampeyan butuh tandha ing produk orpacking, tulung sampeyan, bisa ditindakake kanggo sampeyan.



Panas Tags: 10W kepala pimpinan trek sing dipimpin, Pabrikan, Pabrik, Pembekal, China, Grosir, Disesuaikan, Kualitas Tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.