Cahya Panel Lampu Komersial

Cahya tradisional luwih fokus kanggo lampu utawa warna, lan gampang krasa kesel sawise suwe. Saiki lampu panel sing dipimpin komersial luwih cenderung modulate lampu alus lan lampu alami kanggo nglindhungi mata lan nggawe wong rumangsa seneng.

Kanthi aplikasi liyane lan luwih populer kanggo lampu panel sing dipimpin, wong mikir cara inovatif kanggo ngrancang lampu panel LED komersial miturut lingkungan sing dikarepake. Titik wiwitan pemandangan lampu yaiku nggawe lingkungan sing apik lan apik banget, kanggo nyorot efek saka adegan, supaya masarakat rumangsa suasana langsung. Kita duwe pilihan 32w, 48w lan 60w, kanggo ukuran sing ana 1200x200, 1200x300, 600x600 lan 1200x600. Sampeyan bisa milih model kasebut kaya sing dikarepake.

 


View as  
 
<1>
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.