Lampu Teluk Tinggi LED

Lampu teluk tinggi LED minangka bagean penting ing lampu industri kutha. Dibandhingake karo lampu halida logam tradisional, lampu HPS lan HID, dipimpin cahya teluk sing dhuwur bisa ngirit nganti 70% energi, amarga lampu tradisional sing ora efisien ngetokake cahya ing 360 derajat, lan kekurangan kekurangan gedhe nyebabake energi gedhe. Pramila, cahya teluk dhuwur sing dipimpin kanthi entuk bathi kanthi dhuwur, efisiensin energi, umur dawa, indeks rendhakan warna sing dhuwur, lan perlindungan lingkungan duwe peran penting ing tenaga energi pencah industri nasional.

LED Orientalight Co, Limited fokus ing manufaktur lampu teluk dhuwur LED luwih saka 10 taun, lan duwe pengalaman produksi lan ekspor sing akeh. Produk kita wis tekan pasar ing saindenging jagad. Kualitas sing unggul wis menang kepercayaan saka akeh klien. Kita bisa menehi solusi miturut syarat sampeyan.

Saiki perusahaan kita fokus ing rong seri lampu teluk tinggi LED, sing dipimpin lampu teluk dhuwur industri lan UFO dipimpin cahya teluk dhuwur. Ana pilihan 100w, 150w, 200w, 240w lan 300w, sampeyan bisa milih daya sing cocog adhedhasar dimensi ketinggian lan area sing dibutuhake. Sensor gerakan bisa ditambahake kanthi panyuwunan.



View as  
 
Orientalight minangka salah sawijining produsen lan kata kunci ing China. Sugeng sambutan lan kata kunci {tembung kunci) kanthi rega sing tepat saka pabrik kita. {Tembung kunci} kita yaiku sales langsung pabrik, sampeyan bisa yakin manawa tuku kanthi online.