1200x300 panel lampu langit-langit sing dipimpin
  • Air Pro1200x300 panel lampu langit-langit sing dipimpin
  • Air Pro1200x300 panel lampu langit-langit sing dipimpin
  • Air Pro1200x300 panel lampu langit-langit sing dipimpin
  • Air Pro1200x300 panel lampu langit-langit sing dipimpin
  • Air Pro1200x300 panel lampu langit-langit sing dipimpin
  • Air Pro1200x300 panel lampu langit-langit sing dipimpin

1200x300 panel lampu langit-langit sing dipimpin

LED Orientalight Co, LTD melu lapangan panel panel sing dipimpin luwih saka 10 taun, kita duwe akeh keunggulan kanggo produksi lampu panel sing dipimpin. Saiki kita nawarake 1200x300 panel lampu langit-langit sing efektif, supaya bisa njaluk macem-macem permintaan ing pasar. Kita ngarep-arep karo kerja sama karo sampeyan ing mangsa ngarep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1200x300 panel lampu langit-langit sing dipimpin



1.   Product Introduction of the 1200x300 panel lampu langit-langit sing dipimpin


Lampu panel LED nduwe desain unik. Lampu kasebut ngliwati piring pandhuan cahya kanthi krasa transmisi cahya sing dhuwur kanthi efek luminous planar seragam. Kesetaraan katerangan apik, lampu kasebut alus, nyaman lan cerah tanpa kelangan, sing efektif nesuake lemes. Lampu panel LED uga bisa nyegah radiasi lan ora nyirnakake kulit wanita sing ngandhut, wong tuwa lan bocah-bocah.



2.ProdukParameter (Spesifikasi) lampu panel sing dipimpin 1x4


Item No.

PL312-TS36 / PL312-TS48

Model Produk

LM-PLG312T036Y01-CW / LM-PLG312T048Y01-CW

Ukuran (mm)

295 * 1195 * 30

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

3600lm / 4800lm

LEDType

SMD2835

CRI

> 80Ra

PF

> 0,9

Beam Angle

120 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Disaring, digantung, dipasang permukaan

Werna Awak

Putih

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur lan Aplikasi panel lampu 1200x300


Lampu panel LED duwe output lampu seragam sing luwih akeh, indeks driji sing luwih dhuwur, kekuatan pigura sing luwih dhuwur, cahya seragam lan nyaman, lan liya-liyane, ngatasi masalah energi lantemperature munggah, lan bisa ditrapake kanggo macem-macem aplikasi. Iki digunakake kanthi nggunakake lampu kantor lan lampu industri.



4. Detail produk saka lampu panel panel 36w lan 48w 300x1200


Efisiensi cahya sing dhuwur: Lampu sing dipancarkan dening lampu manik LED langsung dislamarake liwat piring penyebaran, tanpa disemprotake utawa refleksi dening media liyane, saengga tingkat panggunaan cahya kanthi laras kanthi dhuwur, saéngga efisiensi cahya sakabehe saka cahya panel sing dipimpin kanthi rikat.



5. ProductQualification saka panel panel 36w 48w


Sampeyan bisa milih daya, padhange suhu suhu lan miturut panjaluk aplikasi.




1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Rak materi 100% mriksa sakdurunge.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3) Tembung Waranti:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



6. Ngirim, Kirimake lan Nglayani lampu panel 600x600led


Lampu panel usles duwe desain kemasan sing kuwat, produk kasebut ora bakal bisa dibajak nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.


7.FAQ


Q1. Apa MOQ sampeyan? Bisa ngirim QTY smallorder pisanan?

A: Kanggo pelanggan anyar, pesanan cilik QTY bisa ditampa kanthi sepisanan. Lan jumlah sing luwih gedhe sing diwenehake, pricewe sing luwih apik bisa menehi.

Q2. Apa bisa nyelehake sawetara conto kanggo mriksa panguji sadurunge mriksa tatanan?

A: Ya, sampeyan tampi kanthi pas karo conto takethe.

Q3. Tembung pembayaran?

A: Usuall luwih becik milih L / C, T / T kanggo massaging, lan Paypay kanggo conto.

Q4. Pira taun sampeyan njamin produk foryour?

A: Kanggo sebagian besar produk lampu komersial, kita bisa nawarake garansi 3 taun

Q5. Apa sampeyan bisa nggawe produk ODM, OEM?

A: Ya, ODM, pesenan OEM ditampa.

Q6. Kepiye cara nerusake order kanggo produk pencahayaan?

A: Sepisanan supaya kita ngerti aplikasi panjaluk.

Kaloro Kita ngutip miturut tintingan utawa saran sampeyan.

Katelu pelanggan negesake simpenan conto lan nggawe deposit resmi.

Fourthly We ngatur produksi.

Q7. Pasar apa sing adol bahan pencah cahya sampeyan?

A: Produk cahya kita adol panas ingEurope, Amerika, Australia, Asia, Afrika dll.




Panas Tags: 1200x300 panel lampu langit-langit sing dipimpin, Pabrikan, Pabrik, Pabrik, China, Grosir, Disesuaikan, berkualitas tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.