Lampu panel ledheng 36w
  • Air ProLampu panel ledheng 36w
  • Air ProLampu panel ledheng 36w
  • Air ProLampu panel ledheng 36w
  • Air ProLampu panel ledheng 36w
  • Air ProLampu panel ledheng 36w
  • Air ProLampu panel ledheng 36w

Lampu panel ledheng 36w

Lampu panel sing dipimpin 36w, kualitas ndhuwur karo cerfisat CE ROHS lan garansi 3 taun kanggo kualitas. kita ana ing panel lampu panel sing dipimpin luwih saka 10 taun, menang kepercayaan saka klien ing pasar Eropa, Amerika, Asia lan saindenging jagad. Salam kanggo hubungi kita kanggo kerjasama.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu panel ledheng 36w

 


1.   Product Introduction of the Lampu panel ledheng 36w

Desain lampu panel LED sing fleksibel yaiku awak sing bentuke kaya kaya mata. Desainer bisa ngrancang sumber cahya beda lan partikel sing beda miturut syarat pelanggan liwat titik, garis lan pesawat sing bisa ditindakake. Lampu panel LED nduweni ciri-ciri output output seragam sing luwih, indeks driji luwih dhuwur, framestrength sing luwih dhuwur, cahya seragam lan nyaman, lsp.



2.Produk Parameter (Spesifikasi) lampu panel 2x2led


Item No.

PL606-OS36 / PL606-OS48

Model Produk

LM-PLG606O036Y01-CW / LM-PLG606O048Y01-CW

Ukuran (mm)

595 * 595 * 10

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

4140lm / 5520lm

LEDType

SMD2835

CRI

> 80Ra

PF

> 0,9

Beam Angle

120 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Disaring, digantung, dipasang permukaan

Werna Awak

Putih

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur lan Aplikasi panel lampu 600x600


Lampu panel LED nduweni kaluwihan nyimpen theenergy, padhang dhuwur, ora merkuri, strobe, ora ana efek termal, gangguan noradio, emisi lampu seragam, ngirit ruang dekorasi lan liya-liyane. Iki nyuda ciri-ciri cahya tradisional kayata panel lampu tradisional T8 tradisional bisa diganti.



4. Product Product Lampu panel 36w lan 48w


Lampu panel LED kanthi madhangi sing dhuwur, sing nampilake panel refleksi kanthi polusi sinar seragam lan desain sing disegel, sing digawe kanthi piring pandhuan lampu efisien lan alloymaterial aluminium. Efek bercahya malah lan katerangan luwih dhuwur.



5. ProductQualification saka panel lampu panel 36w 48w


Sampeyan bisa milih daya, padhange suhu suhu lan miturut panjaluk aplikasi.



1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Rak materi 100% mriksa sakdurunge.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3) Tembung Waranti:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



6. Ngirim, Kirimake lan Nglayani lampu panel 600x600led


Lampu panel usles duwe desain kemasan sing kuwat, produk kasebut ora bakal bisa dibajak nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.



7.FAQ


Q1. Apa aku bisa duwe conto conto kanggo lampu ledeng?

A: Ya, kita welcome conto conto kanggo tes kualitas mriksa. Sampel campuran bisa ditampa.

Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel perlu 3-5 dina, wektu produksi massa mbutuhake 1-2 minggu kanggo jumlahe luwih saka 1000pcs

Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo ledlight order?

A: MOQ rendah, 1pc kanggo mriksa mriksa kasedhiya

Q4. Kepiye kapal sampeyan bisa ngirim lan sepira suwene tiba?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx orTNT. Biasane mandheg dina-dina 3-5. Airline lan uga pengiriman laut uga.

Q5. Kepiye cara nerusake pesan kanggo lampu ledeng?

A: Sepisanan supaya kita ngerti aplikasi panjaluk.

Kaloro Kita ngutip miturut tintingan utawa saran sampeyan.

Katelu pelanggan negesake simpenan conto lan nggawe deposit resmi.

Fourthly We ngatur produksi.

Q6. Apa OK kanggo nyithak logo ing produk sing dipimpin?

A: Ya. Mangga ngandhani babagan produksi sadurunge sadurunge lan konfirmasi desain adhedhasar conto kita.

Q7: Apa sampeyan nawakake jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake produk toour garansi 2-5 taun.






Panas Tags: Lampu panel ledeng 36w, Produsen, Pabrik, Pembekal, China, Grosir, Disesuaikan, Kualitas Tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.