Lampu panel dipimpin 120x60 dimmable
  • Air ProLampu panel dipimpin 120x60 dimmable
  • Air ProLampu panel dipimpin 120x60 dimmable
  • Air ProLampu panel dipimpin 120x60 dimmable
  • Air ProLampu panel dipimpin 120x60 dimmable
  • Air ProLampu panel dipimpin 120x60 dimmable

Lampu panel dipimpin 120x60 dimmable

Kita nawarake lampu panel panel kanthi 120x60 dimmable, berkualitas tinggi karo cerfisat CE ROHS lan garansi 5 taun. LED Orientalight bisa menehi solusi sing cocog karo panjaluk sampeyan kayata kekuatan, padhang, suhu warna, jumlahe lan liyane. Kanthi luwih saka 10 taun ekspor pengalaman ing panel lampu panel sing dipimpin, kita entuk kepercayaan saka akeh klien saka pasar ing saindenging jagad. Yen sampeyan ngupayakake mitra bisnis sing bisa dipercaya, tulung hubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu panel dipimpin 120x60 dimmable



1.   Product Introduction of the Lampu panel dipimpin 120x60 dimmable


Dibandhingake karo lampu biasa, panel panci LED luwih entheng, luwih tipis lan luwih kompak. Ora mung bisa dipasang langit-langit inthesi sing dipasang, nanging uga nginstal instalasi. Lampu srengenge gampang lan panggunaan kasebut uga trep banget. Ing lampu panel LED, sumber LEDlight minangka awak luminous sing kuwat atis tinimbang wireglass tungsten, lan sapiturute, sing ora gampang ngrusak, dadi resistensi getaran kasebut kanthi dhuwur, lan adaptasi suhu lingkungan Kuat.


2.ProdukParameter (Spesifikasi) saka 2x4 panel panel cahya.


Item No.

PL612-CS60

Model Produk

LM-PLG612C060Y03-CW

Ukuran (mm)

595 * 1195 * 10

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

6900lm

LEDType

SMD2835

CRI

> 80Ra

PF

> 0,9

Beam Angle

120 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Disaring, digantung, dipasang permukaan

Werna Awak

Putih

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur lan Aplikasi panel lampu 1200 * 600


Lampu panel LED luwih unggul kanggo grillelamp ing syarat-syarat pangayoman lingkungan, konsumsi listrik sing kurang, luminouse efisiensi, lan cahya sing padhang, saengga bisa nyenengake sinar awan lan madhangi ing wayah wengi. Mboko kanthi bertahap ngganti grillelamp karo lampu neon T8 minangka sumber cahya. Jangka umur panel panci LED 10 kaping 10 lampu lampu neon.


Lampu panel LED digunakake digunakake inhotels, kamar konferensi, pabrik utawa kantor, panggunaan komersial, omah utawa publisitas, sekolah, rumah sakit butuh energi lan lampu renderingindeks warna sing dhuwur.



4. Product Product Lampu panel 60w 600x1200


Dibandhingake karo lampu biasa, panel panci LED luwih entheng, luwih tipis lan luwih kompak. Ora mung bisa dipasang langit-langit inthesi sing dipasang, nanging uga nginstal instalasi. Lampu srengenge gampang lan panggunaan kasebut uga trep banget.

Lampu panel LED nggunakake LED minangka lampu sing sumunar. Amarga LED minangka sumber cahya sing adhem, energi kasebut diowahi energi intolight kanggo pencahayaan, tinimbang energi panas. Mula, efisiensi konversi itsphotoelectric dhuwur banget, efisiensi sulap oflamp lima kaping luwih dhuwur tinimbang lampu tradisional kanthi ukuran sing padha.



5. ProductQualifikasi peralatan panel panel 60w sing dipimpin.


Kanthi pangembangan lampu LED, lampu panel LED sing asalé saka lampu mburi LED nduweni lampu seragam, glare, lan struktur sing endah. Iki wis disenengi dening akeh wong lan minangka tren anyar ing lampu ruangan modern lan apik. Sampeyan bisa milih kekuwatan, colortemperature lan padhang miturut panjaluk aplikasi sampeyan.



1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Rak materi 100% mriksa sakdurunge.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3) Tembung Waranti:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



6. Ngirim, Kirimake lan Nglayani lampu panel 600x600led


Lampu panel usles duwe desain kemasan sing kuwat, produk kasebut ora bakal bisa dibajak nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.



7.FAQ


P: Lajeng pabrik sampeyan?

A: BaoAn, ShenZhenCity GuangdongProvince.

P: Apa sertifikat sampeyan duwe?

A: Kabeh jinis sertifikat bisa didhasarake kanthi kuantitas tuku sing akeh.

P: Sepira suwene yen njaluk conto conto?

A: Ngomong umum, 3-5 dina kerja yen njupuk barang biasa.

P: Piye timbal kanggo produk sampingan kayata 5000 unit saben item?

A: Ngomong umum, udakara 35 dina sawise mbayar mbayar lan konfirmasi babagan conto kasebut.

P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: T / T, kanthi awis, paypal, union barat, utawa L / C.

P: Apa sing dituju menyang pasar ing saindenging wilayah?

A: Pasar ing saindenging jagad ing saben blumbang, kita duwe pengalaman 14 taun ing perdagangan manca.

P: Apa linear produk utama sampeyan?

A: Kita utamane ngasilake lampu panel sing dipimpin komersial, lampu trek sing dipimpin, lampu linear, jalur sing dipimpin.

Cahya ruangan kaya lampu jalan sing dipimpin, lampu banjir lsp.

P: Perusahaan utawa perusahaan dagang sampeyan?

A: Kita minangka pabrik, kita nyedhiyakake OEMservice.





Panas Tags: Lampu panel dipimpin 120x60 dimmable, Pabrikan, Pabrik, Pembekal, China, Grosir, Selaras, Kualitas, Dhaptar Harga, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.