Lampu Linear LED 1800mm sing digantung
  • Air ProLampu Linear LED 1800mm sing digantung
  • Air ProLampu Linear LED 1800mm sing digantung
  • Air ProLampu Linear LED 1800mm sing digantung
  • Air ProLampu Linear LED 1800mm sing digantung
  • Air ProLampu Linear LED 1800mm sing digantung
  • Air ProLampu Linear LED 1800mm sing digantung
  • Air ProLampu Linear LED 1800mm sing digantung
  • Air ProLampu Linear LED 1800mm sing digantung

Lampu Linear LED 1800mm sing digantung

Kita nggawe Lampu Lilin LED 1800mm Suspended, padhang super kanthi sertifikat CE ROHS 3 taun Warranty. Kita bisa ngatur lampu linear sing dipimpin kanthi ukuran 60cm / 120cm / 150cm / 180cm / 240cm, kekuwatan beda, efisiensi cahya sing beda miturut syarat sampeyan. LED Orientalight Co, Limited khususake lampu linear sing dipimpin sajrone pirang-pirang taun, kualitas unggul menangake kepercayaan saka akeh klien ing saindenging pasar dunya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu Linear LED 1800mm sing digantung


We make Lampu Linear LED 1800mm sing digantung, super brightness with CE ROHS certificates 3 taun Jaminan. We could customize the led linear lighting in 60cm/120cm/150cm/180cm/240cm, different power, different light efficiency as per your requirement. LED Orientalight Co., Limited is specialized in led linear lighting for many years, the superior quality won the trust from numerous clients around the worldwide markets.


1. Produk Introduction saka 54w mimpin linearlight 6ft pendant dawane 180cm


Syarat dhasar sing paling penting kanggo lampu kantor dadi cerah, prasaja lan sehat.Pasang sing tepat bisa nggawe karyawan kebak energi. Nalika milih lampu, sampeyan kudu milih lampu sing nggawa cahya putih. Lampu lampu sing gedhe banget bisa nggumunake. Adhedhasar alasan kasebut, lampu linear sing dipimpin yaiku pilihan air kanggo lampu kantor, sing bisa ngrampungake faktor sing dibutuhake.



2.ProdukParameter (Spesifikasi) ing 54W 1800mmlampu linear linkableled


Item No.

LL180-ST54

Model Produk

LM-LLG180E054Y01-CW

Ukuran (mm)

1800 * 75 * 50

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

7020lm

Jinis Led

SMD2835

CRI

> 80Ra

PF

> 0,9

Beam Angle

120 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Digantung, lumahing dipasang

Werna Awak

Ireng / Putih / Perak

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur lan Aplikasi lampu ledlinear 54W 1800mm.


1) Hotel, kamar patemon utawa kantor;

2) Pusat blanja gedhe, lemah bawah tanah, gedhung kantor pusat;

3) papan sing mbutuhake pencahayaan indeks rendering warna kanthi andrequiring dhuwur.




4. Detail produk saka lampu pendaratan 54W 6ft lampu linear


Badan lampu lampu lurus sing dipimpin yaiku profil extruded alloy analuminum, dilengkapi tutup sisih die-castingaluminum tekanan tinggi (perawatan semprot elektrostatik), stampingplug piring aluminium, sawise anodizing, warna sing padha karo awak lampu sing cantik andgenerous, duwe ciri resistensi karat lan ora gampang ditarik;

Lampu garis ngetrapake suplemen listrik reguler dhuwur-PF sing saiki dibangun utawa ekstraalisolasi, wiwitan cepet, noglare, ora bising, ora ana gangguan RF;

Lampu Ultra lan ipis, gampang dipasang, instalasi jinis sedot ing tembok utawa langit-langit; utawa nggantung ing langit-langit, ruang nggunakake fleksibel;



5. ProductQualifikasi saka 54W 6ft aluminium sing dipimpin lini


Lampu linear sing dipimpin dadi awet, irit energi lan ekonomi: 50,000 jam urip (L70B50 @ 25C), efisiensi sistem nganti 120-130lm / w, ngirit energi nganti 50% dibandhingake karo lampu tradisional

Sampeyan bisa milih model, padhange suhu suhu lan miturut panjaluk aplikasi.



6.Deliver, Shipping lan Nglayani lampu linear liontin54W180cm


Lampu linear terpasang duwe desain kemasan sing kuwat, produk kasebut ora bakal disandhang nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.



1) Kontrol kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Rak materi 100% mriksa sakdurunge.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3)Jaminan terms:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



7.FAQ


P: Lajeng pabrik sampeyan?

A: BaoAn, ShenZhenCity GuangdongProvince.

P: Apa sertifikat sampeyan duwe?

A: Kabeh jinis sertifikat bisa didhasarake kanthi kuantitas tuku sing akeh.

P: Sepira suwene yen njaluk conto conto?

A: Ngomong umum, 3 dina kerja yen njupuk barang biasa.

P: Piye timbal kanggo produk sampingan kayata 5000 unit saben item?

A: Ngomong umum, udakara 35 dina sawise mbayar mbayar lan konfirmasi babagan conto kasebut.

P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: T / T, kanthi awis, serikat kulon, utawa L / C.

P: Apa sing dituju menyang pasar ing saindenging wilayah?

A: Pasar ing saindenging jagad ing saben blumbang, kita duwe pengalaman 14 taun ing perdagangan manca.

P: Apa linear produk utama sampeyan?

A: lampu trek sing dipimpin, lampu panel dipimpin, lampu ledeng, jalur sing dipimpin, dipimpin lampu banjir, dipimpin dhuwur teluk, lampu jalan dll.

P: Perusahaan utawa perusahaan dagang sampeyan?

A: Kita minangka pabrik, kita nyedhiyakake OEMservice.






Panas Tags: Lampu Linear LED 1800mm sing digantung, Pabrikan, Pabrik, Pembekal, China, Grosir, Selaras, Kualitas, Dhaptar Harga, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.