Diterangake lampu liniar 600mm
  • Air ProDiterangake lampu liniar 600mm
  • Air ProDiterangake lampu liniar 600mm
  • Air ProDiterangake lampu liniar 600mm
  • Air ProDiterangake lampu liniar 600mm
  • Air ProDiterangake lampu liniar 600mm
  • Air ProDiterangake lampu liniar 600mm
  • Air ProDiterangake lampu liniar 600mm

Diterangake lampu liniar 600mm

Kita nggawe lampu linear Recessed LED linear 600mm sing bisa disambungake 600mm, suhu warna, padhang lan dawa bisa disesuaikan. LED Orientalight minangka pabrik profesional kanggo lampu linear sing dipimpin pirang-pirang taun, kualitas unggul menangake reputasi ing antarane para pelanggan ing saindenging pasar dunya. Yen sampeyan nggoleki lampu linear sing mupangati kanggo proyek sampeyan, aja ragu-ragu hubungi kami.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Diterangake lampu liniar 600mm



1.   Product Introduction of the Diterangake lampu liniar 600mm


Lekapan Manylighting duwe masalah kaya ngono. Sawise nggunakake sajrone wektu, macem-macem kegagalan bisa kedadeyan, kayata filamen sing dibakar utawa lampu sing rusak. Apike banget kanggo mangaruhi kepraktisan kasebut, nanging uga mengaruhi estetika.Nanging, kanggo lampu lini LED, ora ana kekurangan kasebut, amarga proses panggunaan, bisa ngilangi panas kanthi normal, saengga ora gampang ngilangi. Ing sisih liya, cangkang lampu linear sing dipimpin luwih kuat lan nduweni resistensi kakisan, saengga layanan layanan kasebut isih dawa, saengga isih bisa digunakake sawise pirang-pirang taun.



2.ProdukParameter (Spesifikasi) cahya ledlinear sing bisa dihubungake 18W 600mm


Item No.

LL60-RT18

Model Produk

LM-LLG60E018Y03-CW

Ukuran (mm)

600 * 100 * 35

Voltase Input (V)

AC220-240V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

2340lm

Jinis Led

SMD2835

CRI

> 80Ra

PF

> 0,9

Beam Angle

120 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

Recessed

Werna Awak

Ireng / Putih / Perak

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

3 taun


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur Lan Aplikasi sakaLampu lampu ledakan 18W.


Adegan aplikasi khas: supermarket, toko khusus, balai pameran, area kantor terbuka, bengkel produksi, panyimpenan, toko 4S lan lampu njero ruangan liyane.



4. Detil produk saka langit-langit 18W nyebabake lampu linear


Lampu ledlinear 18w iki kualitas apik, desain unik, lan omah aluminium kanthi dissipation bestthermal.



5. ProductQualifikasi saka 18W aluminium recessed led linearlight kit


Desain canggih Jaminan kualitas: powerfactor tekan 0.9, ngrampungake macem-macem standar domestik lan manca, aman lan aman

Sampeyan bisa milih padhange lan suhu padhange suhu miturut panjaluk aplikasi sampeyan.



6.Selamat, Pangiriman lan Ngawula lampu linear 18Wrecessed led


Lampu linear terpasang duwe desain kemasan sing kuwat, produk kasebut ora bakal disandhang nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.



1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Riksa materi 100% mriksa sadurunge produksi.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3)Jaminan terms:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.



7.FAQ


Q1: Sampeyan pabrik?

A1: Ya, kita minangka ahli profesional kanggo produk lampu komersial sing dipimpin.

Q2: OEM utawa ODM ditampa?

A2: Ya, kita nampa OEM & ODM, nanging luwih apik kanthi kustomisasi produk sing bermutu tinggi.

Q3: Kauntungane

A3: Kita duwe kekuwatan sing kuwat kanggo R & Dfor produk kanthi mewah, ana akeh perusahaan lampu ing China, nanging perusahaan banget bisa nggawe lampu kasebut kanthi unik.

Q4: Kerugian kita

A4: Keperluan ekstrem kanggo produktivitas nyebabake wektu pangiriman sing luwih dawa lan rega sing luwih dhuwur, nanging kita bisa ngiringan produk sing sampeyan butuhake.

Q5: Ndeleng ing pasar sing dipimpin ing ngarep

A5: Apa sampeyan mikir manawa produk ing pasar nggawe sampeyan ora bisa milih, kabeh padha, tanpa fitur. Kita minangka perusahaan sing nyuda aturan iki. Pasar pasar saiki yen ora ana pasar lan bathi kanggo adol produk tradisional.

Q6: Kepiye sampeyan ngontrol produktivitas sampeyan?

A6: Kita tegas ngatur kualitas produk barang miturut ISO9001:2015.

Q7: Kepiye cara yen ana masalah kualitas ing njamin wektu?

A7: Kaping pisanan, njupuk gambar utawa video sing disorot lan dikirimake maneh menyang kita. Kita bakal ngganti anyar kanthi gratis.

Q8: Kepiye wektu timbal?

A8: Kita njamin produksi saben kabisan, pramila nampa conto sajrone 3-5 dina, pesenan akeh mbutuhake 15-20 dina.

Q9. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo ledlight order?

A9: Piranti PC MOQ100.

Q10: Kepiye sampeyan ngirim barang lan sepira suwene teka?

A10: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedExor TNT. Biasane butuh wektu 3-10 dina. Airline lan uga pengiriman laut uga.

Q11: Kepiye nerusake pesan kanggo lampu ledeng?

A11: Kaping pisanan, ngerti babagan tatanan utawa aplikasi sampeyan.

Kaloro, kita ngutip miturut tintingan utawa saran sampeyan.

Katelu pelanggan negesake simpenan conto lan nggawe deposit resmi.

Fourthly kita ngatur produksi.

Q12: Apa OK kanggo nyetak logo ing produk sing dipimpin?

A12: Ya. Mangga ngandhani kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain adhedhasar conto.








Panas Tags: Diterangake lampu liniar 600mm, Pabrikan, Pabrik, Pembekal, China, Grosir, Disesuaikan, berkualitas tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.