300w dipimpin lampu industri teluk dhuwur
  • Air Pro300w dipimpin lampu industri teluk dhuwur
  • Air Pro300w dipimpin lampu industri teluk dhuwur
  • Air Pro300w dipimpin lampu industri teluk dhuwur
  • Air Pro300w dipimpin lampu industri teluk dhuwur
  • Air Pro300w dipimpin lampu industri teluk dhuwur
  • Air Pro300w dipimpin lampu industri teluk dhuwur

300w dipimpin lampu industri teluk dhuwur

We nawakake lampu industri teluk 300w sing dipimpin, kelas IP65, kanthi merek terkenal Osram / Lumileds SMD3030 lan Meanwell mimpin driver njamin kualitas tinggi lan Waranti 5 taun. LED Orientalight melu lapangan lampu teluk sing dhuwur sajrone 14 taun, klien kita sarujuk karo produk kita, lan kita bakal entuk kepercayaan saka para pelanggan ing saindenging jagad.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

300w dipimpin lampu industri teluk dhuwur


We nawakake 300w sing nduwe lampu kerja bengkel gudang indutrial tinggi, ruang IP65, kanthi brandOsram / Lumileds SMD3030 sing misuwur lan Meanwell mimpin driver kanggo njamin Jaminan 5years lan kualitas apik. LED Orientalight melu lapangan ledhigh telaga suwene 14 taun, para penganut kita sarujuk karo produk kita, lan kita bakal entuk kepercayaan saka para pelaku ing saindenging jagad.


1.   Product Introduction of the 300w dipimpin lampu industri teluk dhuwur fixture warehouse factory


Lampu teluk dhuwur LED minangka bagean penting saka lampu urbanindustrial. Dibandhingake karo lampu halida logam tradisional, sing nampilake 360 ​​derajat, lan kekurangan kerugian gedhe nyebabake energi, iki akeh sampah. Amarga iku, teluk dhuwur minangka pilihan sing cocog kanggo tenaga kerja, amarga tenaga, umur dawa, indeks rendering warna, lan perlindungan perlindungan lingkungan. LED teluk dhuwur iku penting kanggo ngirit energi nasionalindustrial.



2.ProdukParameter (Spesifikasi) saka 300W nyebabake lampu sorot sing dhuwur


Item No.

HB6300

Model Produk

LM-HBG460O300Y06-CW

Ukuran (mm)

ï¿ 460 * 220

Voltase Input (V)

AC100-277V 50 / 60Hz

Werna (CCT)

3000K / 4000K / 5000K / 6500K

Lumraous

39000lm

LEDQuantity

483pcs

Jinis Led

Osram utawa Lumileds

CRI

> 80Ra

PF

> 0.95

Beam Angle

60 ° / 90 ° / 120 °

Bahan awak lampu

Aloi Aluminium

Instalasi

pancing, penundaan

Werna Awak

Ireng

Sertifikat Produk

CE RoHS

Lifespan

50,000 Jam

Jaminan

5 taun


Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

Sample

1-500

500-2000

2001-10000

> 10000

Wektu (Dina)

Inventori

3-5

5-7

10-15

15-20


3.Produksi Fitur Lan Aplikasi saka300W lampu punggung ledhigh


Inti LED sing dhuwur kanggo aren utawa banjir ing pabrik-pabrik, industri industri lan pertambangan, petrol, lokakarya kimia, bengkel, gudang, tol tol, stasion bensin, supermarket gedhe, balai pameran, papan lan bahan bakar lan bahan letupan.



4. Detil produk saka teluk gedhe 300W sing dipimpin


Nganggo kripik sing diimpor lan struktur LEDpackaging sing dioptimalake kanggo entuk bathi atenuasi cahya sing sithik, efisiensi efisien, irit energi lan perlindungan lingkungan.


Badan lampu digawe saka aluminiummaterial cast, kanthi panyegelan khusus lan lapisan lapisan kanggo mesthekake yen thelamp ora bakal rusak lan ora bisa karat ing lingkungan sing angel kayata suhu suhu suhu tinggi.

Komponen penting saka sumber listrik kanggo ndandani merek donya kanggo njamin urip layanan lampu teluk dhuwur.




5. ProductQualification saka 300W UFO nyebabake peralatan teluk gedhe


Sampeyan bisa milih amba, padhange suhu lan padhange miturut panjaluk aplikasi.

Rancang efek efek profesional menehi distribusi cahaya sinaransi, indeks rendering warna luwih saka 80

Lifespan nganti 50000 jam. Desain sing sederhana lan apik, Integrasi menyang macem-macem lingkungan



6. Ngirim, Kirim lan Nglayani retrofitkit teluk dhuwur UFO 300W


Teluk dhuwur usul duwe desain kemasan sing kuwat, prodhuk kasebut ora bakal disandhang nalika transportasi, sing bisa njamin produk kasebut tekan tangan kanthi gampang.



1) Kualitas kualitas (4 kaping 100% mriksa lan tuwa 24 jam)

1.Rak materi 100% mriksa sakdurunge.

2.order kudu mriksa conto andfull mriksa sadurunge proses manufaktur.

3.100% mriksa sadurunge tuwa.

4.24 jam penuaan kanthi kaping 500 kanthi nyerang.

5.100% pemriksaan pungkasan sadurunge diisi.

2) Layanan kita:

1.Suweyan sing ana gandhengane karo rega produk prodhuk bakal dijawab sajrone 2 jam sanajan liburan.

2. Staff dilatih lan berpengalaman kanggo ngatasi kabeh pitakon ing Inggris sing fasih.

3.Kami nampa pesenan OEM & ODM

4.Promosikan ditawakake kanggo desain lingkungan sampeyan lan sawetara model saiki.

5.Pilih penjualan sampeyan minangka ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

3)Jaminan terms:

1/1 panggantos cacat ing wektu babar pisan.






7.FAQ


Q1. Sampeyan pabrik?

A1: Ya, kita minangka pabrik profesional anu dipimpin ing Shenzhen kutha Guangdong, China.

Q2. Apa produk utama sampeyan?

A2: lampu trek sing dipimpin, lampu panel dipimpin, lampu ledeng, jalur sing dipimpin, ndorong teluk dhuwur, lampu jalan, dipimpin banjir, lampu ledmond dll.

Q3. Apa rega paling apik kanggo kabeh produk ledhek sing diasilake?

A3: Kita bakal ngutip rega paling larang miturut jumlah sampeyan, dadi yen sampeyan nggawe priksaan, keparenga sampeyan ngerti babagan kuantitas sampeyan.

Q4. Apa bab babar pisan?

A4:we provide 3-5 taun warranty.

Q5: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kesetaraan?

A5: Kualitas minangka prioritas. Kita duwe tim kendali kuat kanggo njamin kualitas miturut standar AQL. Sistem kontrol kekayaan: IQCâ 'PQCâ' FQCâ † 'OQC. Saben probos bakal dicenthang kanthi ketat.

Pabrik kita wis entuk CE, CCCauthentication.

Q6.Papa wektu pangiriman?

A6: 3-5 dina kanggo conto, produksi formasi 5-15 dina.

Q7. Apa istilah pembayaran sampeyan?

A7: Kita nampa bayar kanthi mbayar T / T, Western Union.

Pesenan conto: Kanthi mbayar 100% ora dibayar.

Urutan formal: 30% minangka simpenan, balancewill dibayar sadurunge kirim.

Q8. Apa sampeyan bisa nggawe OEM? Apa bisa nggawe merek kita? Apa sampeyan bisa nyithak utawa nyithak logo kita ing produk kasebut? Lan kothak merek kita dhewe?

A8: Ya, bisa nindakake OEM. Stiker OEM lan OEMpacking loro-lorone kasedhiya.

Q9. Apa transportasi kasebut?

A9: Gumantung ing panjalukan pelanggan. Biasane, conto sampel sing disaranake byexpress kapal. Pesenan gedhe bisa dikirim ing segara.







Panas Tags: 300w dipimpin lampu industri teluk dhuwur, Pabrikan, Pabrik, Perusahaan, China, Grosir, Disesuaikan, berkualitas tinggi, Dhaptar rega, Tuku online

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.