Apa tips kanggo tuku lampu trek LED?

2020/07/22

Ing taun-taun pungkasan, lampu trek LED wis digunakake ing kasus lampu toko, sing wis ngrampungake, nanging akeh toko sandhangan utawa perusahaan dekorasi bakal nemoni akeh masalah nalika tuku lampu LED, amarga ora bisa kanthi tepat milih sing paling cocog ing antarane macem-macem lampu trek LED. Sabanjure, ayo nganalisa kanggo sampeyan apa katrampilan babagan tuku lampu trek LED?




Lampu trek LED uga bisa diarani lampu sorot LED, yaiku jinis sorotan LED khusus. Duwe sudut rasuk sing beda amarga sudut sing bisa diatur luwes, lan disenengi para pelanggan. Reflektor kanthi sudhut lampu sing beda-beda digunakake ing macem-macem acara. Cahya sing bakal metu bakal nggawe obyek asline nuduhake pesona sing beda. Tujuan utama yaiku lampu arah, kayata lampu jendhela, lampu kabinet anggur, lampu bantu kanggo tembok TV, lsp.

 

Tips tuku lampu trek LED 1: Pemandu LED

Akeh konsumen saiki mrentahake lampu trek LED lan mung menehi perhatian marang daya lan rega, nanging bagean inti ora menehi perhatian, yaiku Pemandu LED. Pemandu LED dipérang dadi rong jinis: terisolasi lan ora terasing. Pembalap terasing cukup larang, nanging aman lan stabil; Supir sing ora terasing cukup murah, nanging amarga input voltase kanthi dhuwur, mula ora aman. Panganggone jangka dawa uga bakal mengaruhi umur manik lampu. , Manik lampu gampang kanggo bosok utawa diobong.

 

Tips tuku lampu LED LED 2: Lampu LED

 

Malah manik LED saka merek sing padha duwe gelar sing beda. Intine manik LED yaiku chip. Ukuran lan cara kemasan saka chip nyebabake regane.

 

Tips tuku lampu LED LED 3: omah

 

Lampu trek 20W sing padha, kenapa rega sing adol ing pasar beda banget, ana sing larang regane, ana sing murah banget? Kanggo ngirit biaya, akeh pabrik cilik saiki nggunakake omah wesi utawa plastik kanggo ngirit biaya. Wong-wong ing industri ngerti, dissipation panas LED minangka bagean sing paling penting. Yen dissipation panas ora apik, cahya bakal surem ing wektu sing cendhak lan padhang bakal dadi luwih peteng ing kahanan sing apik; ing kahanan sing ala, manik-manik LED bakal dibakar langsung. Mula, pilihan omah alumina penting banget kanggo dissipasi panas lampu trek sing dipimpin.

 

Ringkesan, nalika tuku lampu trek sing dipimpin, sampeyan kudu nimbang kualitas telung bagean ing ndhuwur, pembalap sing dipimpin, pewarna manik lan omah, supaya sampeyan bisa tuku lampu trek sing aman, dipercaya, lan stabil.




LED Orientalight Co, LTD bisa menehi sampeyan 4 seri lampu trek sing dipimpin, ana verison dimmable, lan versi zoomable, sampeyan bisa menehi solusi sing cocog miturut panjaluk sampeyan.