2020 lampu jalan sing misuwur ing pasar

2020/07/06

LEDOrientalight Co, Limited ngluncurake styple anyar lampu jalan sing dipimpin, iki minangka tren kecurian lampu jalan sing dipimpin, keuntungan kasebut kaya ing ngisor iki,

1. Desain Angle sing bisa diatur kanggo ketemu macem-macem cagak lampu, awak lampu die-castaluminum kanthi pendhemen efisiensi sing dhuwur.
2. lensa comibile kanthi tutup kaca, gampang ditindakake.

3. PadhangeOsram utawa Lumileds SMD 3030 kanthi driver Makswell, kita janji babar pisan 5 taun.

4. Lampu werna jinis iki bisa dipasang ing horisontal utawa vertikal kanggo cagak.

Sampeyan bisa nyoba iki unit ing pasar, iki pancen pilihan kanggo proyek sampeyan.