Omah > Babagan Kita

Babagan Kita



LED Orientalight CO., Terbatas yaiku perusahaan teknologi ahigh, diadegake ing taun 2006, sing ana ing kutha Shenzhen inChina, sing khusus kanggo riset lan ngembangake, manufaktur, lan larisLampu trek LED, Lampu Panel LED, lampu lini LED, lampu jalan LED, lampu teluk LED tinggi, lampu banjir LED, lampu jagung LED, lampu LEDStrip lsp. Kanggo macem-macem adegan pencahayaan.LED Orientalight CO., Limitedattained ISO9001: 2015 manajemen kualitas internasional sertifikasi sistem, kanthi ketat ngetrapake sistem kontrol kualitas internasional babagan produksi. Sawise pirang-pirang kerja keras lan inovasi, kita wis entuk reputasi apik minangka salah sawijining supplier kualitas paling apik ing lapangan pencahayaan LED ing China.



Kita duwe sawetara seri produk Lampu LED kalebu Lampu LED Lampu, Lampu LED, lampu lini LED, lampu jalan LED, lampu teluk LED, lampu banjir LED, lampu jagung LED, lampu Strip LED lan liya-liyane. Produk kita entuk CE, EMC, LVD, RoHS, SAA, C-Tick, sertifikasi ETL, akeh digunakake ing papan-papan cahya ing ruangan lan ruangan, industri, komersial, omah, museum, sekolah, institusi, rumah sakit lan lapangan liyane, tekan pasar. Eropa, NorthAmerica, Korea, Jepang, Asia Kidul-wétan, Australia, Mid-East, India dll, lan duwe kapercayan lan dhukungan saka pelanggan sing akeh.

 

Orientalight nduwe Teknolog sing duwe pengalaman lan teknisi sing wis terlatih kanthi lengkap. "prioritas pelanggan, berkualitas tinggi, pangiriman cepet" minangka prinsip utama kita, sing nawakake produk lampu LED sing kompetitif kanthi kualitas tinggi ing pasar kanggo kabeh pelanggan yaiku tujuan sing ora bisa dicekel. Orientalight tansah nggatekake katrangan kanggo pelanggan lan pangembangan produk anyar. "Inovasi, profesional, khusus, konsentrasi" minangka motto kita. Orientalight bakal marem para pelanggan kanthi berkualitas, rega kompetitif, pangiriman cepet lan layanan dodolan sing apik banget.

 

★ DASUKKAN INFRUKTIF KOMUNITAS BRIEF, KENAPA PILIH NAK USIT?

"Fokus ing produk Lampu LED".

â € ¢ â € œTawaran lan solusi sing luwih profesional lan dipercaya.

"Desain Beda: Anggota inti saka usteam duwe 10-14 taun ing lapangan LED, sing ngrancang produk anyar saben taun.

"Kualitas sing Luwih Apik: kita duwe proses sing kaku banget, lan kabeh barang mbutuhake pemeriksaan QC kaping 3, saengga kita bisa nggawe kualitas apik.

"Layanan" Sing Luwih Apik: Kita 24 jam kanggo duweke support, layanan pre-sales lan dodolan profesional kanggo sampeyan.

"Daya Saing Produk sing Luwih Apik: Weendeavor ing saben cara prewangan kanggo nggawe nilai luwih akeh kanggo para pelanggan.

 

Orientalight kepengin banget ngrancang hubungan jangka panjang, saling migunani karo perusahaan sampeyan ing mangsa ngarep.